Tvillingsystrarna hittade oväntad kärlek – i tvillingbröderna

Tvillingsystrarna hittade sina dröm prinsar – som också var tvillingar.

Foto: TEAM USA, TT
Två tvillingsystrar har hittat kärleken – i två tvillingbröder. Alla fyra är enäggstvillingar som nu trots alla odds har funnit kärleken i varandra.
– Jag och min syster har vuxit upp som bästa vänner och har alltid varandras ryggar, säger en av tvillingsystrarna.

"En chans på miljonen". Så beskriver tvillingsystrarna hur det var att hitta kärleken – i varsin tvillingbroder. Den tajta fyrkanten till syskon lever nu allihop tillsammans.

Systrarna Vanessa och Kerissa D'Arpino, 25, berättar att de aldrig i sin vildaste fantasi skulle tro att de skulle hitta kärleken i ett annat tvillingpar. De båda bröderna Lucas och Jacob Sealby, 29, träffade systrarna i juni, förra året.

25-åriga tvillingarna Vanessa och Kerissa D'Arpino arbetar båda som personliga tränare. Genom en gemensam vän träffade systrarna sina bröder och glöd uppstod mellan de fyra tvillingarna. Snabbt skulle kärleken blomstra.

Tvillingsystrarna Vanessa och Kerissa D'Arpino, 25. Tvillingbröderna Jacob och Lucas Sealby, 29.

Snabbt efter att Vanessa D'Arpino, som är tillsammans med Lucas Sealby, blev även Kerissa D'Arpino och Jacob Sealby kära. Inte långt efter att alla fyra hade hittat varsin partner flyttade de alla till samma bostad.

– Jag och min syster har vuxit upp som bästa vänner och har alltid varandras ryggar, berättar Vanessa D'Arpino, 25. Hon fortsätter förklara sin relation till sin syster.

– Ingen känner oss som vi två gör. Vi har alltid haft varandras ryggar. Vi har en djup relation tillsammans och vi har upplevt alla våra livsavgörande ögonblick tillsammans, berättar den 25-åriga personliga tränaren.

Kerissa D'Arpino, 29: ”Vår första dejt var verkligen spännande”

Systrarna berättar att de aldrig trodde att de skulle falla för några andra tvillingar. Deras gemensamma vän misstänkte däremot att systrarna och bröderna skulle komma bra överens. Så vännen ordnade en första dubbeldejt.

– Jag gav henne lov att ge honom mitt nummer. Nästa dag hörde Lucas av sig, berättar Vanessa D'Arpino.

Efter dejten erkände systrarna för varandra att det var kärlek vid första ögonkastet – för båda.

– Vår första dejt var verkligen spännande, tillade Kerissa D'Arpino.

UNDER YTAN 13-åriga Mathias blev biten i foten – av gädda

Endast en vecka efter den första dejten – mellan de fyra personerna – var de officiellt exklusiva mot varandra. En rolig detalj är att även om det handlar om minuter, så dejtar Kerissa och Jacob varandra, som båda föddes först. Vanessa och Lucas kom båda efter sitt syskon vid förlossningen.

– Ju mer vi pratade, ju mer insåg vi att detta var menat, säger tvillingsystrarna.

Fyrkanten drar ofta till sig blickar: Folk tror att de ser dubbelt

Fyrkanten får ofta blickar när de strosar på stan, berättar de för The Sun. Men folk smälter ofta när de får höra deras gemensamma berättelse.

– Vi får ofta blickar. Folk har sagt till oss att de tror att de sett dubbelt, säger systrarna.

– Givetvis vet vi hur varandra ser ut. Så vi blandar inte ihop oss alls. Vi har alla känt varandra såpass länge. Nu när vi lever tillsammans är vi närmare varandra än någonsin innan. Vi älskar varandras sällskap och har alltid roligt, berättar tvillingarna.

Endast två månader efter att paren hade blivit tillsammans bestämde de för att ta nästa stora steg – att flytta ihop.

– Våra vänner och familj tror att vi har mött våra kloner av det andra könet. Vi är verkligen helt perfekta för varandra, säger Kerissa D'Arpino.

– Att gifta oss finns med på vår lista. Men vi är inte lika säkra på om vi vill ha ett dubbelt giftermål. Det är inte något vi verkligen vill. Men många önskar att vi gör det. Två fester är ju bättre än en, så vi får se, säger Kerissa D'Arpino.

De två tvillingparen firade nyligen ett år tillsammans.

LÄS OCKSÅ: Övertalade sin man om ett barn till – fick tvillingar IGEN

LÄS OCKSÅ: Höggravida Frida sprang 500 mil: ”Ingen anledning att bromsa”

Foto: USA TEAM, Tom Merton/TT