Tvillingarna inser inte att de har fötts – vägrar att sluta gosa

Tvillingarna

Tvillingarnas udda beteende gör succé.
Det unika klippet har nu fått stor spridning och setts 50 miljoner gånger.
0:28

Efter reklamen: Tvillingarna gosar i badet "Som om de vore i livmodern"

(0:28)

Man brukar säga att tvillingar har ett speciellt band. Många tvillingar väljer att vandra sida vid sida genom livet och är svåra att sära på. Men kanske besitter ett tvillingpar från Frankrike det starkaste bandet.

Efter födseln vägrade tvillingarna att släppa varandra. Två månader gamla höll de om varandra på ett sätt som om de låg kvar inne i sin mamma. Trots att världens ljus nu mött tvillingarna vägrade de att släppa taget.

Ett klipp där tvillingarna deras lyckliga mamma badar dem har nu blivit viralt. Klippet har setts nästan 50 miljoner gånger och man kan se hur tvillingarna med beslutsamma rörelser håller om varandra.

Tvillingar gosar

Det franska tvillingparet beter sig som de fortfarande vore i mammans livmoder.

Youtube

Otis räddade livet på Chester

Och kanske är det inte så konstigt egentligen, då den här typen av bad är till för att skapa en livmoderliknande känsla. Tvillingarna ville förmodligen i det här fallet bete sig på samma sätt som innan födseln.

Det är inte första gången som tvillingar visar prov på speciella band. När Chester och Otis föddes den 15 juli förra året. Chester kom ut betydligt mindre och vägde bara 450 gram.

Läkarna trodde inte att han skulle överleva, men tack vare Otis närhet och gos blev han snabbt bättre och efter några månader på sjukhus fick tvillingarna åka hem tillsammans.

Otis och Chester

Otis och tvillingbrodern Chester. Mamma Kelly tror att allt gosande kan ha räddat livet på Chester.

Youtube

Mammans fina ord: ”Helt övertygad”

Chester och Otis låg och höll om varandra. Bilderna på tvillingarna blev virala och mamma Kelly Graves var helt övertygad om att sonen Otis räddat livet på sin bror.

– Jag är helt övertygad om att kramarna och goset fått honom att fortsätta kämpa, sa hon till Daily Mail.

LÄS OCKSÅ: Marie förlorade båda sönerna och maken i samma sjukdom

LÄS OCKSÅ: Morgyn har downs syndrom – fick inte vara med på gruppfoto

Foto: Youtube

SENASTE NYTT!