Tvillingarna har samma kille – nu vill de bli gravida samtidigt

Tvillingsystrarna Anna och Lucy tar en groupie med sin fästman Ben Byrne.

FOTO: Instagram
Tvillingsystrarna Anna och Lucy har samma fästman, klär sig alltid identiskt och gör allt ihop.
Nu hoppas de även bli gravida samtidigt med sin fästman Ben.
– Det är dubbel kärlek..., säger de.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fem fakta om tvillingar
0:55

Efter reklamen: Fem fakta om tvillingar

(0:55)

Slå på ljud

Tvillingsystrarna Anna och Lucy DeCinque, 35, kallar sig för ”världens mest identiska tvillingar”. Ett järvt påstående men nog lever de australiska systrarna kända från tv-programmet Extreme sisters upp till det. De gör nämligen precis allt ihop. De klär sig alltid likadant och när den ena fick problem med en tand bestämde sig den andra tvillingen för att dra ut samma tand som var helt problemfri – för att de skulle fortsätta vara identiska.

Tvillingarna jobbar inte för tillfället och letar nu efter ett gemensamt jobb eftersom de menar att de inte klarar sig utan varandra.

– Vi fungerar som ett team. Vi jobbar inte separat, vi har ett läkarintyg så vi kan inte vara isär, säger de i en intervju i tv-programmet This Morning, enligt Daily Star.

Anna och Lucy poserar i identiska svarta klänningar.

Anna och Lucy klär sig alltid likadant och gör alltid allt tillsammans.

FOTO: Instagram

Har samma fästman: ”Vårt allt”

Tvillingsystrarna har till och med gått så långt att de har samma fästman, Ben Byrne. Ben är också tvilling och systrarna menar att det är därför han förstår dem så bra. Trion har nu varit tillsammans i 11 år.

– Han förstår att vi måste vara likadana, vi måste göra allt tillsammans. Han förstår oss, det finns ingen press, han bara förstår, säger Lucy, enligt Daily Mail.

– Han förstår oss mer än vi själva. Vi hittade vårt allt, vi är så tacksamma att vi hittade Ben, säger Lucy.

Tvillingsystrarna Anna och Lucy med sin fästman Ben Byrne.

Systrarna vill nu bli gravida samtidigt, båda med sin fästman Ben Byrne.

FOTO: Instagram

Vill bli gravida samtidigt: ”Dubbel kärlek”

35-åringarna är nu redo för en nya fas i livet och hoppas nu bli gravida samtidigt, vilket de också berättade i This Morning. Båda vill självklart bli gravida med fästmannen Ben. Tvillingarna fick då frågan av programledarna om Ben inte känner en enorm press nu att han måste göra båda gravida samtidigt.

– Det är dubbel kärlek för Ben, svarade Anna då skämtsamt. Men tillade att de är medvetna om att det kan bli svårt men att det i alla fall är deras högsta önskan.

FOTO: Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN