Tvillingarna delar samma kön – men bara en har pojkvän: ”Fantastiskt”

Lupita och Carmen Andrade när de tar en mobilselfie i spegeln. Till höger håller Carmens pojkvän Daniel om dem.

FOTO: Instagram
Siamesiska tvillingarna Lupita och Carmen Andrade delar könsorgan men bara en av dem har pojkvän – och den andra är asexuell.
Nu öppnar de upp om sitt speciella liv och samliv.
– Vi har haft många utmaningar, men vi har ett fantastiskt liv, säger Carmen.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tvillingarna gosar i badet "Som om de vore i livmodern"
0:28

Efter reklamen: Tvillingarna gosar i badet "Som om de vore i livmodern"

(0:28)

Slå på ljud

Många tvillingar gillar att göra saker ihop men för Siamesiska tvillingarna Lupita och Carmen Andrade, 22, från Mexico finns det inga alternativ eftersom de sitter ihop vid höften. De delar därmed flera organ.

Tvillingarna har aldrig funderat på att separera sig ifrån varandra genom en operation eftersom det skulle kunna innebära döden för dem båda. I stället har de omfamnat sin situation.

– Det är inte bara regnbågar och solsken. Vi har haft många utmaningar, men vi har ett fantastiskt liv. Vi går på bio och konserter och delar på en plats, även på flygplan, berättar Carmen.

Tvillingarna delar bland annat samma könsorgan, vilket är intressant eftersom det bara är Carmen som har en pojkvän. Lupita däremot är asexuell.

Framtidsplanerna: ”Daniel och jag älskar barn”

Carmen och Daniel berättar dock att de inte har sex med varandra. De beskriver sin relation som en ”nära vänskap” men har pratat om att förlova sig i framtiden. Några barn ihop finns dock inte på kartan

Daniel håller om Lupita och Carmen.

Lupita (längst till vänster) och Daniel kommer bra överens, vilket är tur för det hade nog varit riktigt jobbigt annars.

FOTO: Instagram

– Daniel och jag älskar barn, men vi vill inte ha några egna. Jag gillar att vara hundmamma och Lupita och jag kan inte bli gravida, vi har endometrios och vi går också på hormonblockerare som hindrar oss från att ha mens, säger Carmen.

Lupita och Daniels relation: ”Bra överens”

Men hur är då Lupitas och Daniels relation? Jo de kommer ”riktigt bra överens” och brukar stanna upp och prata när Carmen har somnat ibland. Och Lupita får ofta välja ställen de ska gå till och aktiviteter att göra när Daniel är med så att hon känner sig inkluderad.

FOTO: Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN