Tvåbarnsmamman fick arg lapp från granne – efter att ha gått lättklädd i hemmet

Alexandria Taylor gick omkring lättklädd i sitt hem en kväll.
Några dagar senare fick hon en arg lapp av sin granne – som uppmanade henne att stänga igen om hon tänkte gå omkring naken.
– Först blev jag arg, men nu kan jag inte låta bli att skratta åt det, säger hon till The Sun.

Det är inte jätteovanligt att man går runt och släcker alla lampor i sitt hem innan man går och lägger sig, och oftast göra man det i antingen pyjamas eller i bara underkläderna.

Precis det här gjorde tvåbarnsmamman, Alexandria Taylor, 26, från Essex en helt vanlig kväll. I enbart topp och underkläder gick hon i rum efter rum och släckte lamporna.

Under tiden såg hon att grannens tonårsdotter stod och tittade in genom vardagsrumsfönstret.

Jaha, inget mer med det, tänkte hon då.

När Alexandria några dagar senare gick ut till sin bil för att hämta något upptäckte hon att en lapp, invirad i en plastpåse, satt fast på bilens framruta.

"Kan inte sluta skratta åt det"

När hon öppnade påsen och läste lappen blev tvåbarnsmamman en aning förvånad.

På lappen stod följande:

Brevet som grannen skickade. FOTO: privat

Det skulle vara mycket uppskattat om du åtminstone kunde dra ner dina persienner när du går runt NAKEN i ditt hem. Mina barn vill inte se din rumpa. Det skulle vara mycket uppskattat. Dina grannar.

För The Sun berättar 26-åringen att hon först blev förbannad.

– Jag visste exakt vem lappen kom ifrån och de har tidigare bett mig om att flytta min bil. Men jag har alltid hållit det inom mig för att inte skapa dålig stämning med grannarna, säger hon.

Vidare berättar Alexandria att hon trodde lappen först handlade om något annat.

– Jag trodde att någon satt lappen där för att varna mig, då någon vid ett tidigare tillfälle försökt stjäla min bil, men nej, det visade sig att lappen handlade om min röv.

– Nu kan jag inte låta bli att skratta åt det, säger hon.

Alexandria Taylor. FOTO: privat

Stöttas på Facebook

Senare under dagen skrev hon ett inlägg på Facebook, där hon berättade om brevet och bakgrunden till varför hon kan ha fått det. Hon avslutar sedan inlägget med att skriva: ”Har jag fel här?

Några av kommentarerna uppmanade henne att se det roliga i situationen.

En annan skrev att Alexandria ska strunta i vad som stod på lappen, att det är hennes hem och inte deras, och om de har problem med vad hon gör i sitt eget hem, så kan de stänga ögonen.

En tredje skrev lite skämtsamt: "Det kanske var pappan som tittade och att frugan fick reda på det och blev svartsjuk. Ignorera det bara, det är ditt hus och du gör vad du vill. De behöver inte titta."

LÄS OCKSÅ: De gifte sig på sjukhuset – för att dottern skulle kunna vara brudtärna

LÄS OCKSÅ: Paret slår tillbaka efter adoptionskritiken: ”Redan svårt nog”

FOTO: Alexandria Taylor/Facebook/privat

SENASTE NYTT!