sociala medier

Tv-stjärnan Emmas oväntade problem med stora brösten: ”Skrämmande”

Emma Jones har ett oväntat problem.

FOTO: Instagram
Den populära tv-reportern Emma har ett oanat problem med sina stora bröst.
Varje gång hon kliver ur bilen skrämmer hon slag på sig själv.
35-åriga Lucy har enorma bröst "Kan inte sova naken"
0:28

Efter reklamen: 35-åriga Lucy har enorma bröst "Kan inte sova naken"

(0:28)

Slå på ljud

Emma Jones, 31, är en omtyckt och välmeriterad tv-journalist som hemma i England gjort sig ett namn i sportkretsar eftersom hon då och då agerar reporter för BBC Sports kända fotbollsmagasin Match of the day (MOTD).

Det är inte många kvinnor som tar plats i tv-programmet på en regelbunden basis, men Emma har verkligen blivit en tittarfavorit. Hon är dessutom stor på sociala medier och har i dagsläget över 361 000 följare på Instagram.

På en fotbollsarena.

Emma började sin tv-karriär med att arbeta för den engelska Premier League-klubben Leeds United. Där blev hon snabbt en populär tv-reporter.

FOTO: Instagram

Journalistkarriären inledde hon däremot som radiopratare på flera olika lokala kanaler i engelska Midlands (mellersta delen av landet). I podcasten Crunch & Roll, som Jones var med i nyligen, gästade hon sin före detta kollega John Fox som hon arbetade med på radiostationen Signal 1 i Stoke. De pratade då om gamla jobbanekdoter – de fastnade vid ett särskilt minne. Detta skriver Daily Star om.

Började tokskratta i studion

Jones, som tydligen har en tendens att alltid vara sen, hade inte dykt upp på jobbet en morgon. Plötsligt hörde kollegorna på radiostationen en biltuta och en stund senare anlände Jones.

– Plötsligt dyker hon upp i dörren och säger: ”Förlåt hörni, trafiken var helt galen”. Och vi frågade: ”Var det du som tutade nyss?”, säger Fox och skrattar.

Sen kunde ingen av dem hålla sig längre, alla i studion brast ut i ett gapflabb. Emma tvingades att berätta om sitt återupprepande problem. Reportern har uppenbarligen svårt att kliva ut ur sin bil utan att komma åt tutan med sina bröst.

Hon får mycket skit på sociala medier om folk som tycker att hon inte borde bevaka sport.

Emma Jones har fått ta emot mycket skit på sociala medier genom åren. Hon säger själv att hon blivit van att försvara sig och sitt yrkesval – många män tycker inte att hon borde bevaka sport.

FOTO: Instagram

– När jag körde min bil från BMW 1-serien var jag en sån som nästan kan pussa ratten för att jag var så nära den när jag körde. Men det innebar också att när jag klev ut så var det svårt att inte komma åt tutan med... mina bröst, förklarar Emma Jones och fortsätter:

– Och det brukade skrämma livet ur mig varje gång när det tutade.

Kollegan John Fox kippade efter andan och konstaterade:

– Varje morgon hörde vi: ”TUUUT!”, och då visste vi att Emma var på väg ut ur bilen”.

FOTO: Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN