Tv-stjärnan döms för mord – på barnet som hon skulle adoptera

Victoria Rose Smith och Ariel Robinson

Tv-stjärnan Ariel Robinson döms till livstids fängelse för mordet på 3-åriga Victoria Rose Smith.
– Under mina 13-14 år som domare har jag aldrig sett någonting liknande, säger domaren Letitia Verdin.
0:35

Efter reklamen: 3-åringen framför Whitney Houstons "I have nothing"

(0:35)

Slå på ljud

Ariel Robinson, 30, blev känd i amerikansk tv när hon medverkade i programmet Worst Cooks in America och vann. I januari förra året greps hon och maken Jerry Robinson, 35, misstänkta för att ha dödat 3-åriga Victoria Rose Smith.

Victoria var ett fosterbarn och hade under en tid bott hemma hos Ariel och Jerry. De hade för avsikt att adoptera barnet och var inne i slutfasen av processen. När hon dog hade hon utsatts för upprepat våld.

Under ett vittnesförhör berättade Jerry att Ariel ofta blev irriterad över Victorias matvanor och brukade slå henne med ett bälte som straff.

Victoria Rose Smith

Victoria Rose Smith, 3, dog den 14 januari förra året.

Twitter

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Makens ord: ”Vår dotter är medvetslös”

Kvällen innan Victoria dog hade Ariel blivit rasande på henne när hon på väg till en gudstjänst kräkts över hela sig. Enligt Jerry hade frustrationen växt morgonen efter och Ariel hade slagit Victoria för att hon inte ätit upp sina pannkakor tillräckligt snabbt.

I förhöret berättade han att slagen var så kraftfulla att de kunde höras utanför huset. Jerry hävdar att han ringde 112 direkt när han insåg att Victoria låg medvetslös i hemmet.

– Vi har en nödsituation, vår dotter är medvetslös. Hon drack alldeles för mycket vatten. Vi har försökt göra hjärt- och lugnräddning för att få ut det, återberättar han samtalet, enligt People.

17-åring döms till fängelse för polismord

Se klippet här!

”Aldrig sett något liknande”

Otäcka bilder på Victorias blåslagna kropp visades upp under den fyra dagar långa rättegången som avslutades i onsdags. Ariel Robinson dömdes till livstids fängelse för mord.

– Under mina 13-14 år som domare har jag aldrig sett någonting liknande, sa domaren Letitia Verdin, enligt The Sun News.

Jerry Robinson har gjort sig skyldig till medhjälp för mord. Han har ännu inte fått sitt straff, men beräknas få mellan tio till 20 års fängelse. Enligt Michelle Urps, talesperson för Victorias biologiska föräldrar, ska föräldrarna vara nöja med domen.

Ariel Robinson

Ariel Robinson döms till livstids fängelse för mordet på Victoria Rose Smith.

Youtube

Foto: Twitter, Youtube

SENASTE NYTT!