Tv-profilens sorg efter 20-åriga sonens plötsliga död: ”Slits sönder”

Nadja Kaagh med sin son Sebastian och Nadja själv till höger.

FOTO: Instagram/Youtube
Tv-profilen Nadja Kaagh, 38, har gått igenom alla föräldrars stora mardröm två gånger.
Nu sörjer hon sin äldsta sonen Sebastians, 20, plötsliga död.
”Varje morgon börjar jag med att min själ slits sönder ännu en gång”, skriver hon på Instagram.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Förarens nära döden-upplevelse – störtar ut över kanten
0:34

Efter reklamen: Förarens nära döden-upplevelse – störtar ut över kanten

(0:34)

Slå på ljud

Tv-profilen Nadja Kaagh, 38, blev känd i tv-programmet Unga mammor Danmark som tidigare sändes på Kanal 5. Där porträtterades hennes liv som ung mamma, bland annat till sonen Sebastian som hon fick när hon bara var 17 år.

Hjärtskärande orden om sonens död: ”Min styrka”

Nu har det ofattbara hänt då Nadja har förlorat sin äldsta son som bara blev 20 år gammal. Sonen dog plötsligt av ”naturliga orsaker” berättar mamman på Instagram. Tv-mamman berättar om sin stora sorg i ett Instagraminlägg.

Nadja Kaagh tillsammans med sin son Sebastian.

Nadjas son Sebastian rakade sitt huvud som stöd när hans mamma fick cancer och tvingades genomgå cellgiftsbehandling så att hon tappade allt sitt hår.

FOTO: Instagram

”Jag trodde aldrig att jag var redo att visa en så sårbar sida av mig själv - men ingenting har någonsin slagit mig hårdare än förlusten av min förstfödda. Min styrka, min bästa vän, ledaren för min hejarkör, min "oroa dig inte mamma, det kommer att bli bra”, skriver hon i det hjärtskärande inlägget.

Har förlorat ännu ett barn

Det är inte första gången Nadja går igenom alla föräldrars största mardröm. Hon har förlorat ännu en son. Det var 2007 som nyfödda sonen Elias dog när Nadjas förlossning drog igång för tidigt.

– Även om jag tittar på mina underbara barn som varje dag påminner mig om att tiden går så saknar jag fortfarande bebisen som jag höll i famnen för snart 7 år sedan. Jag försöker föreställa mig att han lever ett liv ovan molnen och är en stor och glad pojke, har Nadja tidigare sagt till danska Ude och hjemme om förlusten.

Kämpade mot cancer – Sebastians stöd

Nadja har haft många motgångar i livet och diagnostiserades även med leukemi för några år sedan. Hon genomgick då bland annat cellgiftsbehandling som fick henne att tappa håret. Då var äldsta sonen Sebastian ett stort stöd.

”Han var den första som rakade sig skallig när jag tappade håret 2017. Han tillbringade många nätter med mig i soffan när jag var illamående och inte kunde sova, där vi pratade om stora och små saker. Fantiserade om allt vi skulle uppleva och alla platser vi skulle besöka”, skriver Nadja vidare i sitt känslosamma inlägg om sonens död.

Varje morgon kommer chocken över att Sebastian inte finns mer på nytt för mamman. Hon måste därmed bearbeta hans död varje dag.

”Varje morgon har jag glömt och varje morgon börjar jag med att min själ slits sönder ännu en gång. Varje morgon kommer chocken, varje morgon blir jag illamående, varje morgon vill jag bara slita ut mitt hjärta ur min kropp, för att åtminstone kunna ersätta den psykiska smärtan mot den fysiska”, skriver hon i ett annat inlägg på Instagram.

FOTO: Instagram/Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN