kärlek och förhållanden

Tv-kändisen talar ut om enorma sveket: Pojkvännen vänstrade med...

Jess pojkvän var otrogen mot henne... med hennes styvmamma

FOTO: Privat
Det gör ordentligt ont att bli sviken av de som man älskar mest.
Den brittiska realityprofilen Jess blev ordentligt hjärtekrossad för fem år sedan då hennes pojkvän var otrogen mot henne... med hennes styvmamma.
– Jag kunde knappt tro mina ögon, säger hon enligt The Sun.
Så blev Armand Duplantis och Desiré Inglander ett par
0:40

Efter reklamen: Så blev Armand Duplantis och Desiré Inglander ett par

(0:40)

Slå på ljud

Den senaste säsongen av brittiska Married at first sight (Gift vid första ögonkastet på svenska) har precis sänts på tv. En av deltagarna var Jess O’Connor, 31, som gifte sig med Pjay Finch utan att i princip veta någonting om sin äkta man. SPOILER ALERT! Paret lever inte ihop i dag.

Under programmets gång berättade tandhygienisten Jess om sina tidigare erfarenheter av att leva i en tvåsamhet – tittarna blev säkert både chockade och ledsna över att höra om hur hennes senaste förhållande slutade. Brittiska The Sun har också skrivit om hennes kärleksliv ihop med ex-pojkvännen Danny.

– Vi var väldigt seriösa när vi var tillsammans. Vi hade ett hus och ett huslån ihop och han planerade att fria till mig. Vi hade långsiktiga mål och planer. Det var en bra relation. Vi träffades på en festival och hade samma musiksmak. Jag kom bra överens med hans vänner och deras flickvänner också, säger Jess.

Letade efter Danny på nedervåningen

Trots att paret hade det bra ihop svek han henne en kväll i januari 2018. Det var ett oförlåtligt och oväntat svek. Det inträffade hemma hos hennes pappa och hennes styvmamma. Jess var trött och lämnade pojkvännen Danny, då 24, på nedervåningen med pappan och styvmamman Veronica, då 52. Resten av familjen låg på ovanvåningen och sov.

– Jag vaknade upp runt klockan 05 och insåg att min kille fortfarande inte hade kommit upp till sängen. Så jag gick ner och letade efter honom eftersom det var så märkligt. Dörren till matsalen var öppen och det är den aldrig. Jag såg två glas och en tom flaska champagne, min pojkväns och min styvmammas telefoner och två klädhögar, säger hon och fortsätter:

Styvmamman Veronica hade funnit i Jess liv i 25 år.

Styvmamman Veronica hade funnits i Jess liv i 25 år innan otrohetsskandalen uppdagades.

FOTO: Privat

– Jag förstod direkt vad som hade hänt. Jag kunde till och med se handavtryck på bordet. Då såg jag honom när han sov i soffan, med en filt på sig. Jag sprang till honom och rev av filten och skrek. Jag kunde knappt tro mina ögon.

”De högg mig i ryggen”

Jess berättar att hon sprang upp och hämtade sin pappa, som också blev rosenrasande. Tillsammans skällde de ut sina respektive partners. Jess 13-åriga syster kom också ned och blev väldigt upprörd. Samtidigt tog Danny sin bilnyckel och lämnade huset, han lät Jess konfrontera Veronica själv.

– Hon erkände allting för min pappa och han sa att de skulle skilja sig direkt (vilket de senare gjorde). Min styvmamma hade funnits i mitt liv i 25 år och så gjorde hon det här mot mig. Hon var som min andra mamma! Hon kände min familj redan innan jag föddes. Jag kan inte fatta att de båda högg mig i ryggen på det där sättet, säger Jess.

Det tog fem år för henne att komma över sveket. Hon var så pass traumatiserad när det hände så hon till och med skrev ett självmordsbrev, som hon som tur var aldrig behövde använda. I stället vände hon sig till terapi och medicinering.

I dag har Jess en ny man i sitt liv.

I dag har Jess en ny man i sitt liv – vilket hon inte trodde skulle ske för bara några år sedan.

FOTO: Instagram

– Även om det var hemskt så gjorde det så att jag, min pappa och mina syskon kom varandra närmare. Det är konstigt att något så tragiskt kan göra en starkare, men vi behövde varandra. Jag älskar min pappa. Jag hade aldrig sett honom gråta innan den dagen, det tog verkligen hårt på honom, säger Jess.

Har en ny kärlek i sitt liv

Hon har hämtat sig mentalt efter Dannys och Veronicas svek. Dessutom verkar hon ha fått tillbaka förtroendet för män igen. Trots att det inte blev nått äktenskap med Pjay har hon i dag en relation med en annan man.

– Jag ser ljuset i tunneln nu. Jag har träffat någon jag är galet förälskad i. Det trodde jag aldrig att jag skulle göra igen. Jag trodde aldrig jag skulle lita på någon så snabbt igen, så jag är själv lite förvånad, säger hon.

FOTO: Privat, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN