Tuva, 28, hittades död på strand – i populära svenskparadiset

Influencern Tuva Willassen har hittats död i Turkiet.

Facebook
Influencern Tuva Willassen har hittats död i Turkiet.
Hon blev 28 år, skriver Expressen.
0:31

Efter reklamen: Polishunden biter polisen i armen mitt under pågående gripande

(0:31)

Tuva Willassen, 28, har hittats död på strand i svenskparadiset Alanya, i Turkiet. Hon hittades under onsdagen, i början av maj. Hon var i Turkiet på semester tillsammans med sin syster.

– Det är en helt overklig situation, säger Tromsös vice borgmästare Marlene Berntsen Bråthen, som också är hennes fostersyster, till NRK.

Hade 30 000 följare på Instagram.

Foto: INSTAGRAM

”Lämnar flera syskon i djup sorg”

28-åriga Tuva Willassen var en norsk influencer och var en av landets största bloggare. I dag hade hon omkring 30 000 följare på Instagram. Tuva Willassen var från Tromsö i Norge, men bodde numera i norska huvudstaden Oslo.

I hemorten Tromsö, är vice borgmästare Marlene Berntsen Bråthen, fostersyster till den norska influencern. För den norska radiokanalen NRK berättar den vice borgmästaren om chockbeskedet.

3-barnsmamman Natalies gest förändrade allt: ”Overkligt”

– Det är en helt overklig situation. Hon lämnar flera syskon i djup sorg, säger fostersystern Marlene Berntsen Bråthen till NRK.

Drev Norges största blogg

Under stora delar av 2000-talet drev Tuva Willassen en av Norges största bloggar, under aliaset ”Tuvaw”. Men bloggen lades ner 2018 – då även det sista inlägget gjordes.

Troligtvis har Tuva Willassen dött till följd av en drunkning. Men enligt norska kvällstidningen VG är inte dödsorsaken ännu fastställd.

Pappan rakar av sig skägget – 1-åriga dottern förskräckt

Se klippet här!

LÄS OCKSÅ: 10-åriga pojken spelade match – kollapsade plötsligt och dog på planen

LÄS OCKSÅ: Tonårsflickor hittade död kropp – stal den avlidnes smycken

Foto: PRIVAT

SENASTE NYTT!