Trebarnsmamman och exet gjorde det oförlåtliga mot 10-åriga sonen

Heather Barron, Anthony Avalos och Kareem Leiva.

FOTO: Facebook/Youtube
Trebarnsmamman Heather Barron och hennes expojkvän Kareem Leiva döms för att ha torterat Heathers 10-åriga son Anthony till döds.
Anthony fick bland annat varm sås hälld i ansiktet och tappades rakt på huvudet.
– Jag är äntligen fri från all tortyr och övergrepp, säger systern under rättegången.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Skåpbil krockar med motorcykel – mamman och barnet flyger
0:23

Efter reklamen: Skåpbil krockar med motorcykel – mamman och barnet flyger

(0:23)

Slå på ljud

Under flera år utsattes 10-åriga Anthony Avalos för brutal misshandel av sin mamma Heather Barron, 33 och hennes pojkvän Kareem Leiva, 37.

Han blev bland annat slagen med bälte över hela kroppen, fick varm sås hälld i ansiktet och i munnen, hölls med fötterna upp och tappades rakt ner i golvet på sitt huvud.

Det hela uppdagades när Heather ringde ambulans efter att Anthony ”hade fallit” i juni 2018. Det visade sig sen att Anthonys skador inte alls kom från något fall utan från alla år av misshandel. Denna gång ledde det till döden och Anthonys liv gick inte att rädda.

Anthony Avalos.

Anthony Avalos blev bara 10 år gammal.

FOTO: Facebook

Pappans hjärtskärande ord: ”Skuld”

Rättegången mot Heather och Kareem inleddes i mars och då vittnade bland annat Anthonys pappa Victor Avalos.

– Mina barn frågar mig om jag mår bra. Det är klart att jag säger ja, men det är inte så... Jag känner någon typ av skuld för att inte kunna hjälpa honom när han behövde mig som mest Jag tänker på det varje dag, sa han enligt NBC News.

Även Anthonys syster Destiny Avalos som också fått utstå år av misshandel vittnade i rätten.

– Jag är äntligen fri från all tortyr och övergrepp. Om jag hade vetat att det här skulle sluta med att jag förlorade en bror, skulle jag göra om det hela igen med bara en skillnad: att det skulle vara jag, inte Anthony, sa hon enligt Los Angeles Times.

Socialtjänsten har kontaktats 13 gånger

Under rättegången kom det fram att socialtjänsten har haft hela 13 kontakter med familjen genom åren – men utan åtgärder. Detta efter anmälningar från bland annat poliser, anhöriga, skolanställda och terapeuter.

Nu har domen i det hemska fallet kommit och både Heather Barron och Kareem Leiva döms till livstids fängelse för mordet på Anthony.

FOTO: Facebook/Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN