Tre övergivna barn och människorester hittade i lägenhet: ”Galet”

Lägenhetskomplexet i Houston och grannen Becca

Under söndagen gjorde polisen i Houston en fasansfull upptäckt.
Tre övergivna barn och människorester hittades i en lägenhet efter att en person slagit larm.
”Förkrossande”, skriver polisen Ed Gonzalez på Twitter.

En fasansfull upptäckt skakar Houston, Texas. Tre övergivna barn och människorester har hittats i en lägenhet. Polisen jobbar nu febrilt med att försöka komma fram till vad som har hänt.

Upptäckten gjordes efter att en person slagit larm. I lägenheten hittades barnen som är i åldrarna 7, 10 och 15. Polisens teori var inledningsvis att det äldsta syskonet tagit hand om de yngre syskonen under en längre tid. Det skriver New York Post.

”Förkrossande”, skrev Ed Gonzalez, polis i Harris County, på Twitter under söndagen.

Lägenhetskomplexet i Houston

I en lägenhet i Harris County, Texas, hittades tre övergivna barn och människorester av en kropp. ”Förkrossande”, skriver polisen Ed Gonzalez på Twitter.

ABC News

Polisen om människoresterna: ”Tillhörde ett litet barn”

Polisen jobbade tidigt utifrån teorin att människoresterna tillhörde ett fjärde syskon. Strax efter upptäckten gick Ed Gonzalez ut på Twitter igen för att dela med sig om uppdateringar av fallet och bekräftade då att teorin stämde.

”Enligt 15-åringens rådgivare så har hans 9-årige bror varit död i ett år och att kroppen låg bredvid hans rum. Poliser hittade människorester på platsen som tillhörde ett litet barn”, skriver Ed Gonzalez.

Han skriver vidare att 15-åringens syskon som hittats verkar vara undernärda och utsatts för fysiskt våld. De har nu skickats till sjukhus för att få vård för sina skador.

TRAGEDI 4-åringen försvann – hittad död i sin leksakslåda

Grannen Becca: ”Helt galet och absurt”

Polisen skriver vidare att man hittat barnens mamma och hennes pojkvän. Mordroteln, barnutredare och kriminalpolis jobbar nu tillsammans för att reda ut fallet.

Flera personer bor i lägenhetskomplexet som barnen påträffades i. Enligt ABC News uppges de vara både chockade och arga på föräldrarna som övergivit sina barn.

– Det är helt galet och absurt. Det är så ledsamt. Jag vet inte vilka barnen här, men det här är ett sorgligt fall, säger grannen Becca till ABC News.

Grannen Becca

Becca bor i området. Hon hade ingen aning om att barnen bodde i lägenheten och tycker polisens upptäckt är ”Helt galet och absurt”.

ABC News

”Vi ska se till att de mår bra”

Enligt polisen Ed Gonzalez kan pojken ha legat död i lägenheten i ett år. De övergivna barnen ska ha bott själva i flera månader. Det är oklart var föräldrarna har varit under den här tiden.

– Överlag verkar barnen må bra. De har några yttre skador, men jag tänker inte gå in på hur omfattande de är. Barnen tas nu om hand och vi ska se till att de mår bra både fysiskt och psykiskt och ge dem det stöd de behöver, säger Ed Gonzales till NBC News.

Ed Gonzalez

Polisen Ed Gonzalez säger till NBC News att barnen har yttre skador och att de nu får vård. ”Vi ska se till att de mår bra både fysiskt och psykiskt”, säger han.

NBC News

LÄS OCKSÅ: Jonathan, Ellen och dottern hittad döda – mysteriet

LÄS OCKSÅ: OS-hjälten Olivia, 24, hittad död: ”Vilken fruktansvärd smärta”

Foto: NBC News, ABC News

SENASTE NYTT!