Träningsprofilens stora skräck under graviditeten – vill inte bli tjock

Danni Levy och pojkvännen Richard.

FOTO: Instagram
Träningsfreaket Danni, 38, avslöjar nu för sina hundratusentals följare att hon är livrädd att hennes kropp ska förändras.
Världens starkaste mormor (?) – 71-åringen tävlar i styrkelyft
0:30

Efter reklamen: Världens starkaste mormor (?) – 71-åringen tävlar i styrkelyft

(0:30)

Slå på ljud

Den brittiska träningsprofilen Danni Levy, 38, är enorm på sociala medier med flera hundratusen följare. Hon är chefsredaktör för träningsmagazinet Muscle and Health och är rädd att hennes graviditet ska sätta käppar i hjulet för hennes vältränade image. På sin Instagram fortsätter hon att posta träningsvideor och bilder på sin vältränade kropp. I vecka 23 har hon fortfarande stenhårda magmuskler och en slimmad figur, skriver Daily Star. Planen är att fortsätta träna som vanligt fram tills veckan innan förlossningen ska ske.

"Just det, jag kommer bara låta mig själv förfalla..."

Danni och pojkvännen Richard blev gravida i maj i år. Det var med skräckblandad förtjusning 38-åringen tog emot beskedet – hon blev glad eftersom hon inte trodde att hon kunde bli gravid, men orolig inför de kroppsliga förändringarna det skulle innebära.

Jag skäms inte för att säga att det är av fåfänga skäl, även fast jag alltid velat ha en familj så var jag alltid väldigt accepterande av det faktum att vi inte kunde få barn för att jag var rädd att bli tjock, berättar träningsprofilen.

Hon drar sig inte för att prata om sin rädsla för att bli större.

-– Vissa dagar känns det väldigt lätt att säga, ”just det, jag kommer bara låta mig själv förfalla. Jag är gravid så jag slutar gå till gymmet och börjar igen efter”. Men sen tänker jag att ”nej, jag kommer att ångra det senare”, säger den blivande mamman.

Hon berättar också att hon har ett stort karriärsfokus och att paret gillar att resa. Hon menar då att ett barn skulle innebära en enorm förändring i deras livsstil.

Trots att Danni känner en rädsla inför graviditeten och förlossningen är hon fortfarande glad att hon ska bli mamma. På sin Instagram delar hon med sig av tips om hur man ska träna och äta som gravid och följarna skickar kärlek under varje inlägg.

FOTO: Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN