tragiska livsöden

Tragedin på bröllopsdagen – insåg att något var fruktansvärt fel

Nadia Joseph-Gosine och Devon Gosine.

Facebook/GoFundMe

Nadia Joseph-Gosine, 33, skulle gifta sig med sin drömman – men den lyckliga dagen förvandlades plötsligt till en mardröm.
När blivande maken Devon kysste Nadia på kiden på natten insåg han att någonting var fel.
– Hon var mitt livs kärlek, säger Devon till The Mirror.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Parets semestervideo blir väldigt blöt...
0:21

Efter reklamen: Parets semestervideo blir väldigt blöt...

(0:21)

Slå på ljud

För många är bröllopsdagen en av de bästa dagarna i hela livet. Det skulle det också ha blivit för Nadia Joseph-Gosine, 33, och hennes fästman Devon Gosine, 37, som hon hade varit tillsammans med i fem år.

Nu skulle de ta förhållandet till nästa nivå och säga ja till varandra i Trinidad och Tobago som är Devons hemland. Kvällen innan vad som skulle ha varit deras bröllopsdag var paret uppe sent och pratade. Flera olika vänner ringde även och önskade dem lycka till inför den stora dagen.

Då insåg han att någonting var fel

När det var dags att sova märkte Devon att Nadia hade lite svårt att somna men han trodde att hon bara var nervös inför bröllopsdagen. Till slut somnade paret tätt intill varandra. Devon vakande dock vid 02-tiden på natten och kysste då Nadia på kinden. Så brukade han göra för att väcka henne men denna gången reagerade hon inte alls. Han insåg snabbt att någonting var fel.

Devon larmade ambulans som försökte återuppliva Nadia i hela 45 minuter. Men hennes liv gick inte att rädda.

– Hon skulle göra vad som helst för dig och hon var den mest hårt arbetande. Hon var alltid glad. Var hon än gick igenom var hon alltid glad. Hon var mitt livs kärlek. Hon har alltid varit den bästa delen av mitt liv, säger en hjärtekrossad Devon till MyLondon, medan han försöker hålla tillbaka tårarna.

”Vi förberedde oss för resten av vårt liv...”

Det visade sig att Nadia hade dött av allvarliga leverskador. Nadias syster Isha visste att Nadia hade haft problem med levern tidigare men fästmannen Devon kände inte alls till fästmöns tidigare problem. Läkarna sa att Nadias lever var så dålig att hon ändå hade dött inom två veckor även om hon hade fått vård.

– Jag kan inte sluta tänka på det som hände. Jag såg allt och kan fortfarande inte förstå det. Efter all den tiden skulle vi äntligen gifta oss. Vi förberedde oss för resten av vårt liv och helt plötsligt togs det ifrån oss. Det var det tuffaste, säger Devon.

Nadia tillsammans med Devon och Nadias 10-åriga son Emari.

FOTO: GoFundme

Nadia lämnar efter sig 10-årige sonen Emari som nu är strandad i Trinidad och Tobago tillsammans med Devon. Systern Isha som ska ta hand om Emari framöver tror inte att Emari verkligen har insett att hans mamma har dött.

– Han förstår att hon inte längre än här och alla håller honom sysselsatt, säger hon.

FOTO: Facebook

FRÅN FÖRSTASIDAN