Tori Roloff, 30, fick missfall – gravid igen åtta månader senare

Fick missfall – gravid igen åtta månader senare.

Tv-stjärnan gav ett glatt besked att hon väntar barn – åtta månader efter efter att hon tragiskt fått missfall.
– Min man har varit en orubblig klippa genom hela den här resan, säger Tori Roloff, enligt People.

Under onsdagen kom Tori Roloff, 30 med glada nyheter – hon väntar ett ytterligare barn. För åtta månader sedan fick hon ett tragiskt missfall, en händelse som påverkat paret mycket.

Paret, Tori Roloff och Zach Roloff, 31, är kända från den amerikanska realityserien realityserien Little People, Big World. Serien startade 2006 och följer familjen genom vardagen. Huvudpersonerna i Little People, Big World är Matt och- Amy Roloff. Båda är båda födda med dvärgväxt, vilket är premissen för serien. Pappa Zach är realityparet son, som också är född med dvärgväxt.

Föräldrar igen – för tredje gången

Nu är deras son Zach, tillsammans med Tori – förälder igen, för tredje gången. Paret har sedan innan två barn, den fyraåriga sonen Jackson Kyle och parets lilla dotter Lilah Ray, som fyller två år i veckan. När paret gifte sig 2015 – höll de upp en bild på ett ultraljud, på sonen Jackson Kyle.

11-åriga flickan lever med stor tumör i ansiktet – elaka orden

”Baby Roloff kommer att göra oss sällskap till våren”, skrev tv-stjärnan Tori Roloff på sin Instagram. Hon taggade även sin make Zach Roloff.

På familjebilden håller mamman om sin gravidmage.

Avslöjade att hon hade fått missfall – i mars

Men paret har haft det motigt. I mars avslöjade Tori att hon fick missfall sex veckor in i sin graviditet.

Tori skrev på Instagram då, ”Vi var så exalterade när vi fick reda på att vi väntade på barn nummer tre. Vi kunde knappt vänta med att dela med oss av den glada nyheten. Men när vi gick in på vårt första ultraljud vid åtta veckor – fick vi reda på att vi förlorade vår söta lilla bebis två veckor tidigare.”

Tvåbarnsmamman berättar vidare om sorgen på sin Instagram.

"Jag har ärligt talat aldrig känt sådan saknad som jag gjorde i det ögonblicket som när vi fick beskedet. Jag har aldrig känt mig så ledsen, arg och rädd samtidigt. Jag hade inga symtom på vårt söta barn var borta. Ingenting kunde ha förberett mig på att nyheten”

Fick ovärdeligt stöd av maken

Mamman berättar om stödet hon fått av sin man genom den emotionella resan.

”Min man har varit en orubblig klippa, genom hela den här resan. Han har stått vid min sida genom allt och jag hade inte kunnat göra det utan honom", skrev Tori då.

"Om det finns någon guldkant här – är det insikten om hur verkligt välsignade vi egentligen är. Vi har två lyckliga, friska, och glada barn”, skrev mamman på Instagram.

LÄS OCKSÅ: Autumn Carver, 34, födde sitt tredje barn – var nära att dö i corona

LÄS OCKSÅ: Småbarnsmamma död i tragisk olycka: ”En grym värld”

Foto: INSTAGRAM

Senaste nytt