Tori dumpade sin make efter att ha snokat i hans telefon – upptäckten

Tori dumpade sin make efter att ha snokat i hans telefon – upptäckten

Tori snokade i sin man telefon och upptäckte att han skrev till 85 andra kvinnor.
Nu har hon dumpat honom.
– Vad jag hittade är värre än otrohet. Jag önskar inte min värsta fiende detta, säger Tori enligt The Sun.
Sjuksköterskan började med Onlyfans – gömmer ballonger i bh:n
0:30

Efter reklamen: Sjuksköterskan började med Onlyfans – gömmer ballonger i bh:n

(0:30)

Slå på ljud

Tori, som är från USA, berättar om ett känslosamt ögonblick på sina sociala medier. När hon gick igenom sin mans telefon upptäckte hon att han hade skrivit till ett 80-tal andra kvinnor, enligt The Sun. Nu har Tori blivit viral med sin historia.

På sitt TikTok-konto, som heter ”@self.timer.tori”, berättar den unga kvinnan om sin upptäckt – och hur hon fick sitt hjärta krossat.

”Finns det något värre än …”

– Finns det något värre än att gå igenom sin mans telefon och upptäcka att han försöker vara otrogen mot dig? Ja. Det är att upptäckta när du går igenom din mans telefon att han inte kan vara otrogen, trots att han att han försöker, säger Tori.

Tori berättar att hennes man var otrogen – men misslyckades.

Foto: TIKTOK

I klippet, som lades upp på den populära videoplattformen TikTok berättar Tori att hon snokade i sin makes telefon – efter att hon fått misstankar om att han var otrogen. Hon hittade då att han hade skapat en profil på dejting-appen Tinder.

Maken hade skrivit till 85 andra kvinnor

Hennes man hade då skickat meddelanden till 85 stycken kvinnor. Men ingen av kvinnorna hade svarat honom, berättar Tori.

Hon berättar för sina följare att hon kände stor avsmak – och trots att han försökte vara otrogen, men misslyckats, gjorde inte det hela bättre.

– Han var så hemskt pinsam. Han hade hemska bilder på sig själv och allt var jättedåligt. Han kunde inte få en enda tjej. Men här sitter jag och går igenom hans mobil gråtandes? Nej, allt var så hemskt ovärdigt. Han kunde inte ens vara otrogen om han ville. Nej, aldrig mer, säger Tori på sina sociala medier.

”Han försökte verkligen”

Men Tori var inte ensam.

Många kvinnor hade gjort samma upptäckt. Hennes kommentarsfält fylldes snart med massvis av vittnesmål där deras partner hade varit lika dåliga – som Toris man.

”Precis såhär var min ex-make. Han försökte verkligen. En tjej skrev till och med till honom: ”Kolla på din fru och kolla sen på dig själv i spegeln”, skriver kvinnan i Toris kommentarsfält.

Personen fortsätter i sin kommentar berätta att hon är vän med tjejen som gett hennes ex-make en avhyvling.

En annan person berättar om sitt ex många försök att skriva med andra kvinnor.

”Gumman, jag upptäckte mitt ex göra samma sak. Han blev ständigt avvisad i inkorgen. Och det är på något vis värre än att andra vill ha honom”, skriver en annan person.

En tredje person instämde i Toris.

”Jag slogs liksom för en plats ingen ville ha”, säger personen.

Tori svara personen med: ”Ingen ville ta dem ifrån oss”.

LÄS OCKSÅ: Mamma Alyssa visar upp gravidmagen – chockar sina följare: ”Herregud”

LÄS OCKSÅ: Mamma Becky förlorade sitt lilla barn – otroliga gesten efter tragedin

Foto: TIKOK

FRÅN FÖRSTASIDAN