snackas om utomlands

Tonys, 81, upptäckt efter att frun dött – hemlighet i 50 år

Tony, 81, upptäckt efter att frun dött – hemlighet i 50 år

Foto: FOX17
Tony Trapini hade precis förlorat sin älskade fru – när han hittade ett brev bland hennes ägodelar.
I brevet kom en hemlighet fram som varit begraven i över 50 år.
”Tony, snälla bli inte arg på mig nu”, började brevet, skriver Femina.
Så mycket bajs sprids när du spolar på toaletten!
0:24

Efter reklamen: Så mycket bajs sprids när du spolar på toaletten!

(0:24)

Slå på ljud

Pensionären Tony Trapini, 88, stod och renade bland sin bortgångna frus ägodelar när han plötsligt upptäckte ett brev adresserat till honom.

Den då 81-årige Tony Trapini hade levt hela sitt liv med sin fru. Tillsammans hade haft ett bra liv – men med en stor sorg. Paret fick aldrig bli föräldrar under sina 50 år tillsammans. Det var åtminstone vad 81-åringen trott.

För en tid hade gått efter hustruns bortgång när Tony Trapini började sortera i sin frus ägodelar. Änklingen hittade då brev adresserat till honom, men inte från hans fru. Utan från en gammal flickvän Tony haft i ungdomen.

Tony, 81, fick sitt livs chock

Ett av breven var daterade redan 1959, året då paret hade träffats. I breven fick Tony sitt livs chock. I breven stod det:

"Tony, snälla bli inte arg på mig nu. Jag har en liten son. Han är fem år nu. Han har vackra ögon och mörkt hår. Det jag försöker säga är att han är din son”, skrev flickvännen i första brevet, och fortsatte:

”Jag hoppas att du kan finna det i ditt hjärta att förlåta mig och komma och hälsa på honom. Han frågar om sin pappa varje dag”.

Tony: ”Jag vet inte varför min fru aldrig berättade”

Under ett halvt sekel hade ex-flickvännen försökt komma i kontakt med Tony Trapini. Men Tonys fru hade läst dem först – och gömt undan dem.

– Jag vet inte varför min fru aldrig berättade. Jag vet verkligen inte. Hon ville verkligen ha barn. Hon försökte verkligen, säger Tony Trapini i en intervju med lokala tv-kanalen Fox17, 2018.

Upptäckten, sorgen och upprördheten över hans frus svek fick Tony att ta saken i egna händer. 81 år gammal, med hjälp av sin syster, fick Tony kontakt med sin förlorade son. Återförandet med ”sonen” Ton, då 61, var en känslostorm.

Tony, 81, och sonen Ton, 61.

Foto: FOX17

Far och son fick fin kontakt med varandra. Men historien tog inte slut där. För Tony och Ton gjorde ett faderskapstest. Resultatet? Negativt. Tony var inte Tons försvunne far. Men det var inget som far och son lät påverka deras relation.

– Det spelar ingen roll vad testet säger, jag vet att du är min son, säger Tony till 68-åriga ”sonen”.

Foto: YOUTUBE

FRÅN FÖRSTASIDAN