Tiktok-kändisens galna UFO-teori – klippen som setts av 100 miljoner

Alien, man i svart kostym och en svart bil

Tiktok-kändisen Brian Daniels påstår att han sett ett UFO.
Efter upptäckten har allt eskalerat och hans historia har engagerat en miljonpublik.
Nu ställer sig många frågan: vad är det egentligen Brian varit med om?

Brian Daniels blev helt till sig när han såg ett blått sken på den nattliga himlen över Floridas kust. Det blåa skenet påminde väldigt mycket om en komet och gick i raketfart mot jordens markyta.

Brians puls steg förmodligen till rätt osannolika siffror. Han var påstod nämligen att det var ett utomjordiskt föremål som han hade sett störta mot jorden.

Fast besluten om att ta reda på mer började han undersöka saken närmare. Med en nyfikenhet som var större än rädsla spårade han det blåa ljuset, kom till kusten och såg en kropp liggandes på stranden.

Kropp på stranden

Brian Daniels är övertygad om att det är en alien som spolats upp på stranden och att myndigheterna jobbar febrilt med att gömma undan kroppen. De lyckas inte speciellt bra.

Tiktok

Såg en man i svart kostym på tomten

Runt omkring kroppen stod flertalet poliser. De hade spärrat av platsen och Brian såg hur de la den i en gul plastsäck, redo att transporteras till okänd destination. Hade Brian sett en död E.T.?

Lyckligtvis hade Brian Daniels haft turen att filma allt och kunde lägga upp det på Tiktok. Nu kunde äntligen internet vara med, tycka till och bedöma vad han sett.

Det som redan lät som taget ur en hollywoodfilm kom att eskalera ytterligare.

”När vi kom hem stod det redan en man i svart kostym på vår tomt”, skriver Brian Daniels på Tiktok, som om kostymannens uppenbarelse vore en självklarhet.

Okänd man i svart kostym

Brian Daniels hann inte ens komma hem från stranden innan han såg en man i svart kostym på sin tomt. Av bilden att döma ser det ut som att han filmar något. Man skulle kunna anta att han vill bli sedd? Eller så är han bara usel på sitt jobb.

Tiktok

Stora skåpbilar syntes utanför Brians hus

Men UFO-storyn var långt ifrån över. Stora skåpbilar, som Brian påstod tillhörde någon myndighet, började synas utanför hans hus. Oron ökade. Ville de inte att hans UFO-klipp skulle få spridning? Ville de röja honom?

FLYGINTRÅNG! USA trakasserade av UFOs: ”Var varje dag”

I så fall var de lite sent ute. Klippen, som nu blivit en serie, hade gått virala och sett miljontals gånger. Ett av klippen har till och med fått över 70 miljoner visningar.

Om myndigheterna nu ville stoppa Brian Daniels från att undanröja topphemlig information var de rekordusla på sitt jobb.

Hittade hemlig undervattenbas på Google Maps

Trots att Brian Daniels hävdade att hans liv var i fara, ville han gå till botten med vad han sett.

”Jag bestämde mig för att undersöka UFO:ts ursprung och kom över något som såg ut som en undervattenbas”, skriver han i ett Tiktok-klipp.

Undervattenbasen var inte i närheten av Floridas kust, utan var belägen i Grekland. Svaret var bara en googling bort och den topphemliga undervattenbasen var så välgömd att man, enligt Brian Daniels, kunde se den från Google Maps.

Påstår ha sett ett flygande tefat – kan ha misstagits för båt

Efter lite närmre granskning hävdade han att det längs kusten fanns flera undervattenbaser. Han tog Google Maps markperspektiv och hade siktat inställt mot vattnet. Nä, kunde det vara ett tefat som flöt omkring?

Det var i alla fall Brian och flera följare övertygade om. Men bilden var också väldigt pixlig och objektet hade lika gärna kunnat vara en båt – vilket andra följare varit noggranna med att påpeka.

Oavsett vad det var som Brian Daniels påstod sig ha sett, kvarstår ändå frågor som: har Brian upptäckt världens första virala alien, eller är det läge att ringa Steven Spielberg och fråga om han vill ha tillbaka sitt manus?

Tefat eller båt?

Brian Daniels påstår att han sett ett tefat på Google Maps. Det kan också vara en båt.

Tiktok

LÄS OCKSÅ: Obama bekräftar UFO efter släppta filmerna: ”Tar det här på allvar"

LÄS OCKSÅ: Paula Smith från Bradford bortförd av aliens 52 gånger

Foto: Tiktok

Senaste nytt