TikTok-familjens bil SATTES I BRAND – Pappa Nick: ”Helt oförlåtligt”

TikTok-familjens bil sattes i brand efter att deras adress läckt ut.

TikTok-familjens bil sattes i brand efter att deras adress läckt ut. OBS Infälld bild är ej från aktuella tillfälle.

Foto: TIKTOK/TT
En TikTk-familj, med över 2,5 miljoner följare, blev attackerade vid sitt hem i södra London. I den dramatiska videon som pappan i familjen laddade syns vraket av familjens bil som satts i lågor av okända personer.
– Det är oförlåtligt, säger pappa Nick Smith, 33.

I södra London stod plötsligt en Ford Mondeo parkerad vid ett familjehus i lågor. Klockan var några minuter över elva på kvällen när bilbranden startade. Huset och bilen tillhör en TikTok-familj, som har över 2,5 miljoner följare på plattformen. Familjen fick snabbt evakuerar ur sitt hem.

Attacken mot bilen, som misstänks vara anlagd och har filmats av familjens övervakningskameror. På filmen från övervakningskamerorna syns två män krossa en ruta och slänga in ett föremål. Sekunder efter står bilen i lågor.

Familjen la även upp ett klipp på sin kanal på TikTok. Där syns bilvraket och brandbilar över hela kvarteret. Andra bilder syns det hur lågorna från bilen slickade husväggen till familjens hem.

Pappa Nick Smith: Barnen är på en säker plats

– Alla kom ut ur huset i behåll. Barnen mår bra. Hundarna mår bra. Huset är inte i speciellt gott skick. Men barnen är nu på en säker plats, säger pappa Nick Smith till brittiska The Sun.

– Till personerna som gjort detta: Ni kunde ha dödat hela min familj. Inte bara min familj, utan även mina grannar, mina vänner. Det är oförlåtligt, säger 33-åriga Nick Smith.

Exklusivt
HITTAD Helen tvingades adoptera bort sin dotter – fann varandra efter 33 år

Attacken på familjen Ford Mondeo kom efter familjens populäritet växte på TikTok. Det ledde snabbt till att familjens adress läckte ut, vilket har lett till flera spratt och ”trollningar”. Flertalet matleveranser har skickats till familjens addresser – men även chockerande nog prostituerade.

Fler än 20 brandmän ryckte ut för att släcka TikTok-familjens Ford

Brandkåren i London ryckte ut med fler än 20 man för att släcka familjens bil. En stor oro för brandkåren var att bilbranden skulle sprida sig till närliggande hus. Orsaken till branden utreds, men inga misstänkta har ännu gripits.

En talesperson för Londons brandkår förklarade läget för brittiska The Sun.

Familjen Smith kommer att resa sig igen, skriver pappa Nick Smith på TikTok.

Foto: TIKTOK

– Vi blev inkallade efter att samtal kommit in om att bil stod i brand. Vi fick även in rapporter att branden spridit sig till närliggande hus. Det fanns ett antal scootrar parkerade i närheten av branden som också tog eld. Det var stora mängder lågor och rök, säger talespersonen för brandkåren.

– Alla var ute ur byggnaden innan vi kom till platsen. All personal arbetade hela natten lång – och otroligt hårt. Målet var att undvika att fler skador på egendomen och grannfastigheter, menar talespersonen för London Fire Brigad, LFB. Londons brandkår.

LÄS OCKSÅ: Tvillingsystrarna hittade oväntad kärlek – i tvillingbröderna

LÄS OCKSÅ: Mamman kritiseras – klädde 2-årig dotter i vuxenkläder

Foto: TIKTOK, Johan Nilsson/TT

SENASTE NYTT!