Teorin: Därför kan svårt sjuke Putin störtas av sina egna

08 maj, 2022 
https://image.hant.se/IMG_1496.jpeg.jpg?imageId=7520966&x=0&y=9.9009900990099&cropw=100&croph=69.306930693069&width=1318&height=1318Gustav Motte
Generalen Jack Keane om Putins hälsa.
Putin kan ha fått en ny motståndare – sin egen armé.
Putin ska nämligen enligt ryktet ha cancer och behöver genomgå behandling.
Något som skulle kunna få den ryska armén att slå bakut, varnar en amerikansk general.
– Han har ingen framtid, säger generalen Jack Keane, enligt The Mirror.
Annons
Putins hälsa kraftigt ifrågasatt – nya bilderna väcker frågor
Putins hälsa kraftigt ifrågasatt – nya bilderna väcker frågor

Generalen Jack Keane, från USA, menar att läget ser riktigt risigt ut för Vladimir Putin. Under senare tid har flera brittiska tabloider spekulerat i att den ryska tyrannen är svårt cancersjuk och behöver läggas in för vård.

Om Putin sen dessutom misslyckas med sitt korståg i Ukraina, så kommer stämningen i hans inre cirkel och egen militär vara riktigt stel, menar den amerikanska generalen.

Enligt generalen Jack Keane kan den inre cirkeln vilja kasta ut Putin från sin maktposition om inte allt går bra. På senare tid har nämligen stämningen i Moskva varit allt mer frustrerad, skriver brittiska The Mirror.

En pluffisig Putin kommer få det hett om öronen om han inte lyckas, menar den amerikanska generalen.

”Alla dessa rykten är oroväckande”

I en intervju med den amerikanska journalisten Larry Kudlow, på tv-kanalen Fox Business Live, säger generalen Jack Kean att Putin kommer göra allt för att behålla sin maktposition.

Annons

– Alla dessa rykten är oroväckande. Men jag är personligen fokuserad på Putins målmedvetenhet. Han kommer göra allt för att stanna vid makten, Larry. Det är hans motivation, säger ex-generalen under intervjun.

– Alternativet är, som Putin mycket väl vet, är att hans efterträdare inte kommer se på Putin med blida ögon. Det skulle betyda hans undergång, säger generalen Jack Kean.

Generalen Jack Kean.

”Fillers fatigue syndrome” – eller cancersjuk?

På senare tid har Putins ansikte sett allt mer pluffsig ut, något Hänt tidigare har rapporterat om. Många har spekulerat i vad anledningen kan vara.

Svenska skönhetsexperten Shina Hagh berättade i podden Stormens Utveckling att en anledning kan vara att tyrannen inte bara sprängt Ukraina – utan även sprängt sitt ansikte med flertalet skönhetsingrepp, som fillers.

Annons

– Frågan är vad han inte har gjort, säger experten Shina Hagh.

– Jag kan tydligt se att Putin har vad vi kallar ”fillers fatigue syndrome” i sitt ansikte. Det betyder att Putin har fått såpass mycket fillers i ansiktet, så om man skulle försöka ta bort dem, så skulle det skapa permanenta skador, fortsätter Shina Hagh i podden.

Men nu tror sig brittiska tabloider veta varför Putins ansikte är pluffsigt. Och det är inte överanvändning av fillers – utan ett läkemedel mot cancer.

Enligt The Mirror ger läkemedlet biverkningar som stämmer överens med Putins ansikte.

Putin kan vara cancersjuk, enligt brittisk media.

Foto: TT

Annons