kärlek och förhållanden

Tanya, 42, blev kär i 14-åriga sonens bästa vän – anklagas för grooming

Tanya och Josue.

FOTO: Instagram
Fyrabarnsmamman Tanya var 39 år gammal när hon förälskade sig i sin 14-åriga sons bästa vän.
Idag, fem år senare, är paret lyckligt gifta.
Nu anklagas Tanya för det oförlåtliga och tvingas svara på kritiken.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kärleksfulla parets kyss krossar butikens glasrutor
0:32

Efter reklamen: Kärleksfulla parets kyss krossar butikens glasrutor

(0:32)

Slå på ljud

Året var 2018 när fyrabarnsmamman Tanya, då 39 år gammal, skjutsade sina två söner, 12 och 14 år gamla, till bästa vännen Josue, då 21. Trots den enorma åldersskillnaden uppstod det kemi direkt och Tanya föll pladask för 21-åringen, skriver The Sun.

I somras blev det otippade paret man och fru – men det är inte alla som gläds åt dem. På sociala medier fylls kommentarsfälten av elaka anklagelser och nu tvingas Tanya svara på kritiken om att hon skulle ”groomat” sin make.

Tanya: ”Josue är vuxen och har gett samtycke”

På sociala medier hotar följarna med att ringa socialtjänsten. Att bli kär i sin tonårssons bästa vän tycker de flesta är förbjudet. Flera följare jämför deras relation med ”grooming”, processen där en vuxen tar kontakt med barn i sexuellt syfte, men Tanya och Josue ser inget fel med sin oövervinnerliga kärlek.

– Grooming är verkligen inte vad det här är. Josue är vuxen och har gett samtycke. Det var han också när vi först träffades, säger Tanya på TikTok.

Paret bor ihop i Ohio, USA, tillsammans med Tanyas fyra barn. På sitt gemensamma TikTok-konto postar de klipp där de syns flörta, mysa och dansa ihop, men kommentarsfälten är fyllda av hat.

En del påstår att 24-åriga Josue bara gift sig med Tanya för att få ett tak över huvudet, andra beskriver Tanya som en ”sugar mama”. Trots den hårda kritiken säger Tanya till Truly att paret inte bryr sig.

– Deras åsikter påverkar oss inte. Vi kommer att vara ihop oavsett om de vill det eller inte, säger 42-åringen.

Tanya och Josue.

Tanya och Josue träffades 2018.

FOTO: Instagram

Josue: ”Jag älskar att vara låtsaspappa”

Tanya berättar att i början var den stora ålderskillnaden mellan henne och den nya flamman obekväm för barnen. Det gick dock över och idag går de bra ihop med sin nya bonuspappa. Tanya beskriver honom som ”mer av en storebror till hennes söner än något annat” .

– Jag älskar att vara låtsaspappa. Jag har ett starkt band till de två bebisarna, säger Josue och fortsätter:

– Till en början kändes det konstigt, men det är lätt nu. De kommer vara mina bebisar för alltid.

Josue har ett industrijobb och arbetar ibland som matbud, men han drömmer om att bli en framgångsrik musiker. Han vill kunna ge sin familj ”ett hälsosamt och rikt” liv, berättar han.

Yngre kvinnor flörtar med 24-åriga maken

Josue misstas ofta för att vara Tanyas son och hon har blivit van vid att yngre kvinnor är intresserade av honom. Tanya har dock vänt det till sin fördel och skickar ofta in Josue på kaféer för att flörta med servitrisen. Varför? För att få gratis kaffe!

– Han fixar gratis kaffe till oss för att han är snygg, skämtar hon.

FOTO: TikTok

FRÅN FÖRSTASIDAN