Svenska Monica tycker fler kvinnor borde bli hemmafruar – tjänar miljoner på Onlyfans

Svenska Monica Huldt tycker kvinnor borde vara mer ”traditionella”.

En svensk Instagram-modell avslöjar sin hemlighet för ett lyckligt kärleksliv – och giftermål. Hon tycker att fler kvinnor ska vara mer ”traditionella” - och vara hemmafruar.
– Om jag ska vara ärlig har jag aldrig velat jobba. Jag vill bara vara hemma och ta hand om min make, säger Monica Huldt som bor i USA.

Monica Huldt, 37, bor i den amerikanska delstaten Arizona, men kommer från Malmö. Redan i ung ålder hade hon som mål att bli en hemmafru och sätter nu stolthet i att se efter sin make Johns varje behov.

Monica tycker att fler kvinnor borde återgå till en mer "old school"-roll som hemmafru. Nu ger hon sina tips för ett lyckligt förhållande i den brittiska dagstidningen The Sun.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

– Jag har aldrig varit en kvinna som som velat ha en framgångsrik karriär, säger Monica Huldt till den brittiska tidningen.

Monica Huldt: ”En av mina ex gillade det inte alls. Så det är därför han ett ex”

Men alla uppskattar inte Monica Huldts råd och tips. Både män och kvinnor har opponerat sig mot hennes väg till ett lyckligt giftermål.

– En av mina ex gillade det inte alls. Så det är därför han ett ex.

– Kvinnor kommer säga att jag är galen, eller att jag är en skam för kvinnosläktet. Men jag bryr mig inte. Det är mitt liv - och jag älskar det, säger Monica Huldt.

Som Instagram-modell delar hon ständigt med sig av sitt liv för sina följare. Man får följa med Monica Huldt till gymmet, ta hand om det gemensamma hemmet hon har med maken John - som hon även lagar middag åt. På Instagram har hon 220 000 följare.

– John älskar min matlagning. Han säger att matlagning är min avdelning och att han är bara där för den fina måltiden. Om han frågar mig efter något specifikt, så ordnar jag det alltid, säger svenskan som bor i USA.

Johns anser att deras gemensamma hem ska vara i toppform. Allt ska vara perfekt hemmavid – även Monicas klädsel.

– John tycker om när jag klär mig fint hemma. Som i sexiga sportkläder. Han vill däremot inte att jag ska bära smink hemmavid.

– Vissa kvinnor gillar nog inte att bli tillsagd vad de ska göra, eller ha på sig. Men jag älskar att han ger mig instruktioner. När jag genomför hans order, så gör det honom glad. Som i sin tur gör mig glad, säger Monica Huldt.

På frågan om hon inte finner att sina åsikter är lite väl gammeldags, svarar hon att det har alltid varit så att kvinnor och män gjort saker åtskilda.

Svenskan som bor i USA: ”Jag tror män och kvinnor är byggda olika”

– Jag tror att kvinnor och män är byggda olika. Och det finns egentligen inget fel med att ta till sig den faktan. Vi har levt såhär i århundraden - och det är först nu det här livet ses ner på.

Men Monica Huldt lyder inte enbart sin make när det kommer till alldagliga sysslor i köket. Utan hennes underkastelse når även in till sovrummet.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

– När det kommer till sänghalmen är jag väldigt undergiven och han dominant. Jag gillar när en man tar tag i saker - och tar vad han vill. Jag finns alltid där för min make, när han vill. Det är något jag tänder på, så jag ser inget fel med det alls, säger svenskan.

– Min make är dominant på det rätta sättet. Han vet vad han vill och tar hand om mina behov med. Jag finner det extremt attraktivt i en man.

Trots att hon är traditionell - så har Monica Huldt en annorlunda hobby

Trots att Monica Huldt förespråkar en mer traditionell livstil, samt tycker att hemmets uppgifter borde gå först har hon en bisyssla som inte är speciellt gammeldags. Hon är nämligen en väldigt framgångsrik Onlyfans-modell, utöver sitt Instagram-konto.

Svenska Expressen har bland annat rapporterat att Monica Huldt tjänar miljoner på sitt konto, där hon lägger ut explicit material utöver sitt innehåll på Instagram.

Hon berättar att måmnga män finner det attraktivt att hon är en traditionell fru hemmavid, men en aning mer extrovert på sina online-konton.

Hon började sitt Onlyfans-konto redan 2017, men det var under pandemin 2020 som det tog rejäl fart. Enligt Monica Huldt tycker många av hennes följare att deras fruar borde ha samma attityd som hon själv har.

– Jag pratar med många gifta män. De säger att de inte är helt glada i sina förhållanden och önskar att deras fruar bryr sig om dem mer. Många män finner det attraktivt.

Men Monica Huldt menar att hon inte är anti-feminist. Hon menar istället att det krävs mod att gå mot normen. Att vara traditionell fru krävs mod i dag, menar Monica Huldt.

– Vi skulle ha färre skilsmässor. Jag tror att fler skulle vara lyckligare.

– Vi strävar så hårt just nu att gå mot vår natur. Folk blir så förvirrade.

– Jag tror att inte att kvinna som väljer att leva som en ”trad wife” är svaga. Tvärtom, det krävs styrka att gå mot normer i dagens samhälle.

LÄS OCKSÅ: Influencern Kaitlyn hjärnskadad efter olycka på Bali – nekas hemresa

LÄS OCKSÅ: Väntar barn med vännens morbror – träffades när hon var 12 år

Foto: INSTAGRAM

SENASTE NYTT!