Mamman Stephenie blev gravid med ”Ebay-bebis” – köpte sperma online

Mamma Stephenie Taylor födde sitt andra barn efter ha köpt spermier via internet.
När hon upptäckte hur dyrt det skulle bli att insemineras beställde hon helt sonika hem sperma och ett kit.
– Det är helt otroligt, en riktig ”internet”-bebis, säger 33-åriga mamman.

Stephenie Taylor, 33, surfade helt helt sonika in på hemsidan och köpte sperma – när hon började känna barnlängtan igen, efter sitt första barn. Anledningen till den oortodoxa metoden var att den 33-åriga mamman upptäckt hur dyrt det var med privata IVF-kliniker.

Ett tag trodde Stephenie Taylor att hon skulle ha ett barn. Men hennes barnlängtan växte. En dag tändes en glödlampa hos henne – det går att insemineras sig själv. Sagt och gjort surfade hon helt sonika in på sälj- och köpplattformen Ebay och appen ”Just A Baby” – och köpte sig spermier, samt ett privat inseminations-kit, rapporterar Daily Star.

Sen vände sig Stephenie Taylor sig till videoplattformen Youtube. På sidan sökte hon upp olika klipp och filmer som visade hur hon skulle gå till väga. Klippen verkade ha varit lyckade.

”Internet-bebisen” Eden, samt hennes femåriga bror Frankie.

Foto: FACEBOOK

”En riktig internet-bebis”

För nio månader senare kom det en riktig ”internet-bebis.” Hon döpte sin dotter till Eden. Hon beskriver henne som ett ”mirakel” och en ”en riktig internet-bebis”.

– Om jag inte haft tillgång till all elektronik skulle inte inte min dotter vara här. Jag är så otroligt glad över att återigen bli mamma. Jag är så otrolig stolt över hur min dotter kom till världen, berättar Stephenie Taylor, som är ifrån Nunthorpe, Teeside i England.

REVANSCH! Mamman förlamad efter exets brutala attack – miraklet

Innan hon valde att surfa in på Ebay, hade hon ett vanligt förhållande. Tillsammans med sin ex-partner fick de Frankie, som i år fyller fem. Det förhållandet skulle tyvärr snabbt ta slut. Men Stephenie Taylor var inte klar med att föda barn – hon ville ha åtminstone ha ett barn till.

Till en början tog hon den traditionella rutten för ensamstående kvinnor som vill ha barn. Hon sökte sig till privata IVF-kliniker. Men dessa var väldigt kostsamma, enligt Stephenie Taylor. Hon ville inte påverka sin, eller sin sons Frankies levnadsstandard.

Stephenie Taylor surfade in på Ebay och köpte allt hon behövde. Sedan skaffade hon sig sperma via appen ”Just A Baby”, för att sedan kolla på youtube hur hon skulle gå till väga. Nio månader senare kom Eden.

Foto: Bruno Rodrigues Baptista da Silva

Som Tinder – men för sperma

Men Stephenie Taylor lät inte en världslig sak som pengar stoppa henne från att skaffa sig ett barn till. En vän till henne renommerade appen ”Just A Baby”. Som på dejtingplattformen Tinder sveper man vänster, eller höger på profiler man gillar, eller inte vill ha.

Stora skillnaden mot Tinder, är att ”Just A Baby” hoppar över ett gäng dejtingnivåer – och matchar ihop människor som vill donera sperma, med de som söker sädesvätska.

Stephenie Taylor sökte en familjeorienterad man, utan några sjukdomar i familjen, som helst hade liknande drag som fadern till hennes första son, Frankie. Hennes sökande behövde inte bli speciellt intensivt, inom en dag hade hon funnit sin sperma-”match”,

Drack te och pratade om vädret – med DNA-pappan

Efter tre veckors samtal och avtalsskrivande, lämnade då den tidigare okända mannen av sin sperma hemma hos Stephenie i januari, 2020.

– Han var trevlig, varm och vänlig. Vi tog en kopp te och pratade om vädret, säger Stephenie Taylor till Daily Star.

Hon inseminerade sig själv strax efter samtalet. Två veckor efter var hon gravid.

Hemliga donatorn ställer gärna upp igen

Stephenie Taylors syster och mamma blev överlyckliga när hon berättade den glada nyheten att hon var gravid. Hennes pappa var däremot mer skeptisk till det hela. Men nu erkänner han att idén var ett ”briljant beslut”.

Den 15 oktober förra året kom ”Ebay”-bebisen Eden till världen. Hon vägde 3,09 kilo när hon föddes. Stephenie Taylor meddelade strax där efter sin donator att barnet kommit till världen.

Stephenie Taylor säger att hon inte kommer ha några som helst problem om lilla Eden vill träffa sin ”DNA-pappa”, när hon är äldre.

Donatorn, som vill vara anonym, säger till Daily Star att han gärna ställer upp igen.

– Hon är en otrolig mamma. Jag är oerhört glad. Jag skulle göra det igen om hon frågade i framtiden och vill ha fler barn, säger den anonyma donatorn.

LÄS OCKSÅ: Julie, 36, fick barn med maken Travis – 15 månader efter hans död

LÄS OCKSÅ: 32-årige Alex dog – flickvännen använde hans sperma och blev gravid

Foto: FACEBOOK

SENASTE NYTT!