TRENDAR JUST NU!Hänt ExklusivtFarmen 2024Mästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson

Tre röda kort när United vände kaosmatch

19 mar, 2023
TT Nyheter
United vann kaosmatch.
Mardrömsminuter sänkte Fulham på Old Trafford.
Aleksandar Mitrovic, Willian och tränaren Marco Silva fick alla rött kort i en och samma situation.
Manchester United vände och vann och är klart för semifinal i FA-cupen efter 3–1-segern.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fulham spelade ut Manchester United stora delar av matchen. Londonklubben tog ledningen i den andra halvleken genom Aleksandar Mitrovic. Därefter hade bortalaget bud på flera mål, men uddamålsledningen stod sig.

Fram till den 75:e minuten.

För då uppstod kaos.

Via en kontring fick Jadon Sancho bollen, dribblade bort målvakten Bernd Leno och sköt bollen, men på mållinjen hann Willian rädda – med armen. Efter en VAR-granskning pekade domaren på straffpunkten och gav brasstjärnan rött kort för målchansutvisning.

Det fick Fulham-spelarna att fullständigt tappa det. Mitrovic knuffade undan domaren och blev utvisad. Tränaren Marco Silva var rosenrasande och blev även han utvisad. I en och samma situation fick alltså bortalaget tre röda kort och en straff emot sig.

Bruno Fernandes var sedan stensäker, 1–1.

Två minuter senare tog hemmalaget ledningen när Marcel Sabitzer satte 2–1. Matchen slutade 3–1 efter att Fernandes gjort sitt andra för kvällen.

Manchester United är klart för semifinal i FA-cupen där man möter succélaget Brighton. I den andra semifinalen möter Manchester City Sheffield United. Matcherna spelas på Wembley i London.