Zibanejad målskytt tredje matchen i rad

Zibanejad målskytt tredje matchen i rad

Mika Zibanejad i duell med Matty Beniers.

Frank Franklin II/AP/TT
Mika Zibanejad fortsätter att producera mål för sitt New York Rangers. Säsongens 26:e kom när Seattle besegrades med 6–3. - Vi sätter oss i många bra situationer för att vinna matcher, säger svensken. Rangers bästa målskytt och bästa poängmakare (tillsa

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Rangers bästa målskytt och bästa poängmakare (tillsammans med Artemij Panarin) fortsätter att leverera.

För tredje matchen i rad i NHL-ishockeyn hittade 29-åringen nätet, vilket innebar en 5–1-ledning hemma i Madison Square Garden mot ligans yngsta lag, Seattle.

”Jag tycker att vi spelade bättre i dag under längre tidsperioder under matchen. När vi spelar på det sättet så tycker jag att vi gör mycket bra, säger Zibanejad enligt NHL:s sajt och tillägger att laget därmed har goda chanser att också vinna matcherna.”

Dagen till ära hade Zibanejad en ny kedjekamrat, då Vladimir Tarasenko gjorde debut efter flytten från St Louis. Den ryske forwarden verkar ha hanterat bytet okej, även om det kom som en överraskning.

”Jag tror aldrig jag upplevt något liknande i hela mitt liv. Det är första gången jag trejdas i NHL. Jag tillbringade elva år i en och samma stad. Grabbarna gav oss ett väldigt varmt välkomnade. Alla här har varit väldigt trevliga. Men det har varit en galen dag, säger han efter matchen.”

Premiärmålet kom mindre än tre minuter in i hans första Rangersmatch.

”Vi hoppas att fler kommer och att vi spelar bra alla matcher, säger han.”

Rangers vann till slut matchen med 6–3.

FRÅN FÖRSTASIDAN