TRENDAR JUST NU!Hänt ExklusivtFarmen 2024Mästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson

Milan vann – ingen comeback för Zlatan

10 feb, 2023
Zlatan Ibrahimovic var tillbaka i Milans matchtrupp – men fick ingen speltid i segern mot Torino.
Zlatan Ibrahimovic, 41, var tillbaka i Milans matchtrupp när klubben ställdes mot Torino på hemmaplan i Serie A-fotbollen. Någon speltid blev det dock inte för svensken i Milans 1–0-seger. Ibrahimovic hade inte spelat för Milan sedan 22 maj ifjol, då sv
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ibrahimovic hade inte spelat för Milan sedan 22 maj ifjol, då svensken hoppade in efter drygt 70 minuters spel. Tre dagar senare, alltså för 262 dagar sedan, tvingades anfallaren till operation för en knäskada. Mot Torino blev det dock ingen comeback för svensken, som fick tillbringa hela matchen på bänken.

Milanoklubben, som låg femma i tabellen, inledde mötet med seriesjuan knackigt. Således gick lagen till halvtidsvila vid ställningen 0–0.

I inledningen av andra halvlek skapade Milan, fjolårets ligavinnare, flertalet målchanser – utan att få bollen i mål. Det ändrade dock anfallaren Olivier Giroud på efter en dryg timmes spel. Fransmannen nickade distinkt in 1–0 på ett inlägg från landsmannen Theo Hernandez, vilket även blev slutresultatet.

Segern var Milans första sedan den 4 januari. Det innebär att klubben klättrar upp på tredje plats i den haltande Serie A-tabellen.