Sophia, 29, dejtar 30 år äldre man – men ligger samtidigt med kvinnor

29-åriga sociala mediastjärnan avslöjar sin relation med den nästan 30 år äldre miljonären Robert.
Men trots alla pengar nöjer sig Sophia Spallino inte med honom – utan hon uppmanar även tjejer att kontakta henne.

Sophia Spallino, 29, är en sociala mediestjärna med hundratusentals följare på olika plattformar. Nu avslöjar hon detaljerna kring sin relation med den 29 år äldre miljonären Robert Croak, 58, för The Daily Star.

29-åringen driver en populär podcast, har ett Instagram-konto med över 50 000 följare – och ett TikTok-konto med 233 000 följare under användarnamnet @sophiaspallino. Nu avslöjar stjärnan sin heta romans – med den 58-åriga miljonären. Men Sophia är inte intresserad av att leva monogamt.

För sina hundratusentals följare berättar Sophia om sitt hemliga liv med miljonären – och alla heta detaljer om parets intima liv tillsammans.

Skiljer 29 år mellan paret

Paret, som har ett åldersgap på nästan tre decennier mellan sig, träffades av en ren slump. Robert började följa Sophia online, men trodde hon var någon annan. Trots att hon inte var ”rätt” Sophia så skulle snar gnistor skapas. I dag lever det efter devisen ”älska högt” – och gör ständiga besök i varandras sociala mediekanaler.

I ett klipp syns parets skryta med sin taktkänsla och dansteg. I klippet skriver Sophia om parets relation.

”När du har en pojkvän som är 30 år äldre än dig – men han dansar hetare än alla”, skriver 23-åriga Sophia.

I klippet är Sophia klädd träningstrikåer och 58-åriga Robert i en rosa t-shirt, blåa shorts och en keps bak-och-fram.

Sophia går i Sapfos fotspår

Men att bara dejta miljonären Robert duger inte för Sophia. Hon dejtar nämligen inte bara honom, utan söker nu mer, kvinnligt, sällskap.

Stjärnan är nämligen polyamorös. Hon vill dejta flera personer samtidigt.

– Du kan inte gifta dig med en man och dejta kvinnor samtidigt, säger Robert i ett klipp.

Men Sophia svarar snabbt:

– Håll klaffen. Jag gör vad fan jag vill.

I ett annat klipp har Sophia satt den polariserande rubriken: ”Ska jag vänsterprassla med en väninna – medan jag har en pojkvän?”

På en fråga från en följare uppmanar hon kvinnor att kontakta hennes personliga inkorg. Men endast om kvinnorna är över 45 – och jäkligt heta förklarar Sophia. Hon förtydligar att hon verkligen uppskattar äldre kvinnor – då endast ”unga tjejer” stöter på henne och miljonärs-pojkvännen.

Mamman skulle färga ögonbrynen – slutade på sjukhus: ”Kunde ha dött”

Dejtar Robert av en slump – inte för pengarna

Sophia får också elaka kommentarer om att hon endast dejtar sin Robert för pengarna. Något som hon menar inte alls stämmer. Sophia menar att det endast var en slump att hon träffade på denna trevliga man – som också råkade vara rik.

Robert, som är en före detta restaurangägare och promoter, blev miljonär med sitt tryckeriföretag Sillybandz. Entreprenören brukar dejta unga kvinnor – exfrun var 20 yngre än honom. Men han skyller sin smak för yngre kvinnor på att han har en ”ung själ” och att han aldrig känt sig bekväm med kvinnor i sin egen ålder.

Sophia och Robert har hemlighållit sitt förhållande fram tills nyligen då de kände skam för det stora åldersgapet, skriver The Daily Star. Men att döma utifrån parets senaste uppdateringar är det inget de längre bryr sig om.

LÄS OCKSÅ: Mamma Tanya, 40, dejtar sin sons bästa vän – som är 22 år gammal

LÄS OCKSÅ: Amandas svåra chock efter snuskiga upptäckten bakom sonens säng

Foto: TIKTOK

Senaste nytt