Småbarnsmamman Jesica anklagas för att uppfostra dottern till mördare

Lyla och Jesica

Jesica Murphy anklagas för att uppfostra sin dotter Lyla till att bli en mördare.
Nu ryter småbarnsmamman ifrån.
”De skriver att jag har förstört hennes liv”, skriver hon på Instagram.

Videon kunde inte hittas

Jesica Murphy, 24, från Raglan i Nya Zealand är en van jägare. När hon var fyra år gammal tog hennes styvpappa med henne ut på vildjakt för första gången. Sedan dess har hon inte slutat.

Hon skjuter det mesta. Rådjur, skator, pungråttor, vildsvin och kaniner är alla i fara när Jesica Murphy tar med sig geväret ut i skogen. Fångsten visar hon upp på Instagram, där hon i detalj beskriver jaktens process.

Minnesbanken från barndomen har gjort att småbarnsmamman även är väldigt mån om att föra över jaktförälskelsen till nästa generation. Hennes fyraåriga dotter Lyla hänger ofta med ut i skogen och lär sig samma saker som Jesica Murphy fick lära sig när hon var i samma ålder.

Anklagas för att uppfostra dottern till mördare

Syftet är att lära dottern om naturen och var maten kommer ifrån. Jesica Murphy förespråkar det vilda köttet framför det massproducerade och tycker det är viktigt att predika om ekologiskt kött och vikten av att respektera naturen.

Alla är dock inte lika förtjusta i Jesica Murphys skjutglada äventyr med fyraåriga dottern. Hon har mottagit både dödshot och anklagelser om att hon uppfostrar sin dotter till att bli en mördare.

”Jag har fått hundratals och åter hundratals kommentarer om att min dotter kommer att bli en mördare eller yrkesmördare när hon blir stor. De skriver att jag har förstört hennes liv och att det här inte är rätt sätt att uppfostra ett barn på”, skriver Jesica Murphy på Instagram, enligt The Mirror.

Jägarmamman ryter ifrån: ”Bisarrt”

Jägarmamman Jesica Murphy kunde inte bry sig mindre. Hon är övertygad om att dottern inte tar någon skada av att skjuta ihjäl djur, även om minst sagt är förbannad på kritiken.

”Det är bisarrt hur människor kan tro att de kan döma och prata om andra på det här sättet bara för att man valt en annorlunda livsstil. Vi väljer att skaffa vårt kött organiskt, i stället för att äta kött från ett djur som har levt i en bur hela sitt liv och pumpats full av hormoner och andra kemikalier för att växa snabbare”.

Trots att Jesica Murphy nu skrivit ett långt inlägg om all kritik som riktats mot henne, tycker hon det bästa sättet att bemöta allt hat är att inte kommentera alls.

”Jag uppfostrades till att leva på det här sättet och är så tacksam för det. Inga hatkommentarer kommer att ändra på den saken”.

Hyllas för jaktbilderna – kallas för "förebild”

Det ska även påpekas att alla inte är fientligt inställda till Jesica Murphys jaktuppfostran. Hon har även mottagit beröm för hur hon ser på livet och naturen.

”Folk har sagt att de blivit så inspirerade av mina jaktbilder, hur fantastiskt coolt det är att se en kvinnlig jägare så passionerad och vilken förebild jag är, inte bara för min dotter, utan även för den yngre generationen”.

LÄS OCKSÅ: Mamman i tårar – endast EN person kom på sonens 5-årskalas

LÄS OCKSÅ: 27-åriga Caitlin röker marijuana nära barnen: ”Blir en bättre mamma”

Foto: Instagram

SENASTE NYTT!