Singelmamman var på affärsresa – födde chockbebis i hotellets toa

Victoya Venise och Rocky

Victoya Venise var på affärsresa.
Hon hade ingen aning om att hon var gravid.
När hon gick på toaletten kom plötsligt en unge ut.
0:25

Efter reklamen: Mamman i chock – apan kysser hennes mage

(0:25)

Slå på ljud

Victoya Venise från Louisiana hade packat väskorna och tagit sig till Atlanta för en affärsresa. Hon hade ställt sig i receptionen, fått nyckeln till hotellrummet och tagit sig in till sitt övernattningsställe.

Det som hon trodde skulle bli vila inför kommande dagar av jobb, blev något helt annat när hon på natten vaknade med kraftiga magsmärtor.

Till en början misstänkte hon att det handlade om någon typ av maginfluensa, vilket hennes fyra år gamla dotter nyligen haft.

Victoya Venise

Victoya Venise från Louisiana fick sig en rejäl chock när hon skulle gå på hotellets toa.

Fox

”Han föll ned i toaletten”

Men när hon skulle gå på toaletten för att försöka lindra magsmärtorna hörde hon plötsligt ett högljutt ljud. Hon visste att det inte handlade om avföring och när hon tittade ned i toaletten fick hon sig en rejäl chock.

– Jag vände mig om och där var ett barn. Jag flämtade till och skyndade mig att plocka upp honom ur toan, säger Victoya Venise till tv-kanalen WXIA, enligt The Sun.

– Jag hittade en handduk som jag kunde linda honom i. Jag satt på toaletten och ringde min mamma. Jag sa: ”Mamma, jag har just fött barn, han föll ned i toaletten”. Hon svarade "Ring 112, ring 112”.

Rocky

Sonen Rocky hamnade i toaletten och fick plockas upp av sin mamma.

Fox

Visste inte om att hon var gravid

Det som hon trodde skulle bli en resa fylld av jobb hade blivit något helt annat. Victoya Venise hade lyckats med det otroliga att bli mamma helt ovetandes om att hon ens var gravid.

Sonen föddes 1 april och det är oklart hur lång tid det tog innan Victoyas mamma insåg att det inte handlade om något dåligt aprilskämt.

Victoya och sonen fördes till sjukhus. Båda mådde, trots den panikartade händelsen, bra och kunde snart lämna sjukhuset.

Rocky

Rocky fick en liten annorlunda start på livet, men lyckligtvis gick allt bra.

Fox

Mammans kamp för sonen: ”En singelmamma”

Till en början trodde Victoya att det skulle bli svårt för henne att behålla sonen Rocky, då hon var singel och ensamstående mamma till ett annat barn, och hade för avsikt att adoptera bort honom.

Hon beslutade sig till slut för att behålla honom.

– Jag upplever att den här händelsen förde mig och honom närmare varandra och fick mig att vilja behålla honom. Så jag kommer behålla honom.

– Även om jag är en singelmamma så kan jag ta hand om honom.

Victoya Venise med sina två barn

Victoya Venise med sina två barn.

Fox

LÄS OCKSÅ: Cecile födde sitt eget barnbarn: ”Inte något vi förväntat oss”

LÄS OCKSÅ: Mamman fick äntligen sin son via IVF – då fick skåpbilen sladd

Foto: Fox

SENASTE NYTT!