TRENDAR JUST NU!Hänt ExklusivtFarmen 2024Vilka gick till final i Melodifestivalen?Mästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill se

Shauna Rae, 22, är fast i en 8-årings kropp: ”Lockar till mig svin”

20 dec, 2021 
https://image.hant.se/image-7524194?imageId=7524194&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=56.22&x=0&y=19.28
Alex Hartelius
Shauna Rae
Shauna Rae är 22 år – men ser ut som en åttaåring.
Hon nekas alkohol, tatueringar och har stora dejtingproblem.
– Jag lockar till mig svin, äckel och idioter, säger hon.
Annons
Mannen smygtittar på tjejen – slutar oerhört pinsamtBrand logo
Mannen smygtittar på tjejen – slutar oerhört pinsamt

När Shauna Rae var sex månader gammal diagnosticerades hon med en ovanlig form av hjärncancer. Hon behandlades med cellgifter, men behandlingen gjorde att hennes hypofys, en hormonbildande körtel, slutade att fungera.

– Läkarna sa att jag hade växt färdigt. Mina ben hade smälts samman och min växt stannade på 116 centimeter, säger Shauna Rae i nya realityserien ”I am Shauna Rae”, enligt The Sun.

I dag är hon 22 år gammal och har inte växt en millimeter över 116 centimeter, vilket är genomsnittslängden för en åttaåring i USA.

Shauna Rae
Shauna Rae, 22, blåser ut något som ser ut att komma från en cigarett.

Shauna Rae: ”Fast i en åttaårings kropp”

Livet har påverkats därefter. Trots att hon blivit äldre har hon vandrat vidare i livet med en åttaårings kropp. Folk som kommer i hennes väg blir ofta perplexa när de får höra om hennes ålder.

Annons

Shauna Rae har även stora svårigheter med dejtinglivet och kan inte gå på krogen utan att få frågor om hur gammal hon är.

– Om du såg mig skulle du tro att jag är en normal liten flicka, som gör normala saker med min roliga och galna familj. Men sanningen är att jag inte är en liten flicka. Jag är en kvinna, en 22 år gammal kvinna fast i en åttaårings kropp.

Shauna Rae
Shauna Rae har ofta svårt att beställa alkohol på grund av sitt utseende. Här har hon dock lyckats beställa.

”Lockar till mig svin, äckel och idioter”

Realityserien ”I am Shauna Rae” har premiär den 11 januari nästa år. Men redan nu kan man få en förhandstitt på vad som väntar den barnliknande 22-åringen.

Hon nekas beställa alkohol på en bar med motiveringen ”vi serverar inte barn”, tvingas uppge ålder när hon vill skaffa en ny tatuering och går på en blinddejt där killen tror att allt är ett skämt.

Annons

Shauna Rae avslöjar även detaljer om sitt svåra dejtingliv, som hon säger består av ett mindre imponerande släkte män.

– Jag lockar till mig svin, äckel och idioter. Det är läskigt att våga öppna upp sig, men man måste våga riskera något för att lyckas, konstaterar 22-åringen.

Bartender nekar Shauna Rae
Bartendern försöker förklara för Shauna Rae att de inte serverar alkohol till barn.

Mamma Patty: ”Vet inte om jag är redo”

Enligt Shauna Rae behandlar föräldrarna henne fortfarande som ett barn. Hon säger att hon inte kan gå någonstans utan att de överbeskyddande föräldrarna undrar vart hon ska.

– Jag känner mig nästan skyldig till att hon kommer behöva leva sitt liv så här, så allt jag kan göra är att skydda henne, säger mamma Patty Rae.

Samtidigt är Patty på det klara med att det inte är hennes liv, det är Shauna Raes.

– Jag vet inte om jag är redo att släppa taget om henne, men hon måste bli släppt.

Shauna Rae
Shauna Rae säger att hon har överbeskyddande föräldrar. Mamma Patty håller med men förstår också att det kanske är dags att låta dottern få leva sitt liv.

Foto: Youtube/TLC

Annons