Sarah, 26, gifte sig med 28 år äldre Darin, 58 – trots följarnas raseri

Träffade en 28 år äldre make.

Skiljer 28 år mellan paret.

Foto: YOUTUBE
Ålder är bara en siffra hävdar vissa.
Frågar du 26-åriga Sarah håller hon nog med – för hon gifte sig med en 28 år äldre man.
I dag är Sarah, 26, och Darin, 54, lyckligt gifta.
– Vissa sa direkt att det aldrig skulle gå…, säger Sarah enligt The Sun.
0:36

Efter reklamen: Udda paret trotsade hatarna – gör nu succé på sociala medier

(0:36)

Sarah Henderson, 26, arbetar till vardags som rekryterare. Men när pandemin slog sitt grepp om om världen 2020, så fick 26-åringen mycket fritid över. Hon tillbringade tid med att surfa runt på nätet. Under ett klipp på den populära videoplattformen Youtube lämnade Sarah en kommentar.

Det var Sarahs första kontakt med den 28 år äldre mannen. Han heter Darin, och är 54 år gammal.

Sarah och Darin träffades på videoplattformen Youtube – och det slog direkt gnistor.

Foto: YOUTUBE

Gifte sig efter 3 månader

Till vardags arbetar Darin som djurexpert, vilket även hans kanal på videoplattformen hade som huvudämne. Efter att Sarah lämnat kommentaren, i november 2020, började paret chatta och sen gick det snabbt.

Bara tre månader efter den första kontakten gifte sig paret, i januari 2021. Men det var lika oväntat för Sarah och Darin, som för deras vänner. Ingen av dem letade nämligen efter en relation. Men det var något som klickade.

I början av 2021 frågade Sarah om Darins hand. Den 20 januari gifte sig paret. I dag lever båda lyckliga i den amerikanska delstaten Missouri.

28 år skiljer mellan paret.

Foto: YOUTUBE

Åldersgap på nästan 30 år

Men det var många som inte trodde på deras relation till en början. Det skiljde trots allt nästan tre decennium mellan dem.

– Vissa sa direkt att det aldrig skulle gå... Att Darin var för gammal och att jag kommer behöva ta hand om honom. Att han kommer dö och lämna mig ensam. Men det är saker som kan hända i alla relationer, säger Sarah, enligt The Sun.

– Hur många har inte gift sig med en annan som varit i samma ålder, men sen förlorat dem i cancer eller i en bilolycka, fortsätter Sarah.

”Jag är så lycklig över att vara med någon som har samma mål i livet”, säger 26-åriga Sarah.

Är lycklig med sin Darin

Sarah förklarar att hon känner samhörighet med Darin, trots åldersskillnaden.

– När jag är med honom, så ser jag inte ålder. Jag ser bara någon med samma värden och mål i livet. Jag är så lycklig över att vara med någon som har samma mål i livet. Som vågar att drömma stort. Framtiden med Darin är ljus, berättar Sarah.

Paret har i dag startat en egen kanal på Youtube. De pratar ofta om att bryta stigmat kring ålderskillnaden i kärleksrelationer.

– Vi skulle älska att vara med i tv. Vi har ansökt till flera olika kanaler, såsom Amzing Race. Vi vill bryta stigmat kring åldersskillnader, säger Sarah.

Fått mycket kritik – ger svar på tal

Trots sin kärleksfulla kanal på plattformen, så har paret mötts med mycket kritik. Därför vill Sarah ge tips till andra som funderar på någon äldre – eller yngre.

– Ge inte upp till all negativitet från hatarna. Din kärlek är inte alls ”fel”. Äkta kärlek ser inte ålder. Den ser inte etnicitet, religion, kön eller politiska skillnader. Äkta kärlek är kärlek, säger Sarah.

LÄS OCKSÅ: Jessica, 26, har en 58-årig pojkvän: ”Mamma älskar honom”

LÄS OCKSÅ: Mamma Tanya, 40, dejtar sin sons bästa vän – som är 22 år gammal

Foto: YOUTBE

SENASTE NYTT!