Så gick det för profilerna i ”Outsiders”: ”Jag dog under operationen”

Caroline Bjuvholt, Anna Konda och Mathias Risberg

Anna Konda ville förstöra en man om dagen, Mathias Risberg hade älskog med naturen, Caroline kallade sina husdjur för ”luder” och Victoria drack blod i tv.
Så lever originalen i ”Outsiders” i dag.
0:27

Efter reklamen: Emma tjänar 40 000 kr i månaden på ”prutt-videor”

(0:27)

Programmet Outsiders har tagit fram och dokumenterat original så originella att vi minns dem än i dag. Vem minns till exempel inte Mathias Risberg vurmande för skogen och dess sexuella kraft? Eller servitrisen Anna Konda som sadlade om och startade en fight club för kvinnor i syfte att krossa män? Eller Pixee Fox som ville efterlikna en seriefigur och var nära att dö på kuppen?

Så lever originalen i Outsiders i dag:

”Jag måste förstöra en man om dagen”

Anna Konda jobbade som servitris när hon träffade maken Holger. Sen tog han med henne till gymmet och efter det blev inget sig likt.

Hon la på sig en vikt på 112 kg och startade en fight club för kvinnor i Berlin, där även män bjöds in för att få lägga sig under Anna Kondas massiva tyngd och tappa andan.

– Jag kan krossa ben, bryta några revben, bryta någon arm. Det är möjligt. Jag måste förstöra en man om dagen, då är det en bra dag, sa Anna Konda när hon medverkade i DiscoverysOutsiders2016, enligt Aftonbladet.

Anna Konda som servitris

Anna Konda jobbade som servitris när hon träffade maken Holger. När han tog med henne till gymmet förändrades allt och hon startade en fight club för kvinnor i Berlin.

Youtube

Anna Konda har sedan dess fortsatt att driva klubben i Berlin. För fyra år sedan berättade hon i en dokumentär att hon går igång på att krossa män och uppmanade andra kvinnor att välja samma livsstil.

– Jag vill visa män att kvinnor kan vara starka och gå vinnande ur striden.

Maken Holger har alltid uppskattat Anna Kondas karriärsval.

– Det kanske chockar människor men dominans är någon typ av kärlek också.

Anna Konda

Anna Konda visar upp sin råa styrka.

Youtube

Hade älskog med naturen: ”Kåt på skapelsen”

Mathias Risberg, 32, från Örnsköldsvik blev känd för hela svenska folket när han vandrade runt naken i skogen. Bland träd, stenar, buskar och eventuella bär hade han sex med naturen. I Outsiders” kunde man se han bestiga en sten eller rulla runt i gräset för sexuell njutning.

Den moderna versionen av bibelns Adam sa att han blev ”kåt på skapelsen” och att det var ”skönt att man kan få stånd av en vacker blomma”.

– Det känns som att Gud säger ”Ja, du får ha sex med naturen”. Sex med naturen är okej, sex i skapelsen är okej. Det känns som att min kropp hittat hem. Min penis, hela jag, känner det här, sa han i programmet.

Mathias Risberg

Mathias Risberg har älskog med ett träd i naturen: ”Min penis, hela jag, känner det här”, sa han i programmet ”Outsiders”.

Discovery

Mathias har levt som luffare och frivilligt hemlös. Han har med hjälp av tummen liftat runt i 50 länder och även hållit kurser på Öland för människor som vill prova på ett liknande liv.

– Kom ihåg det viktigaste, våga lita på folk. I 99 procent av fallen är folk snälla och trevliga. Döm dem inte efter de få gånger liftare råkar illa ut, sa Mathias Risberg till Barometern 2019.

Han har även sökt till ”Idol” och bjudit på ett nummer så sensuellt att Alexander Kronlund utbrast: ”Är det vi bevittnar nu ett slags samlag fast på eterisk nivå?”.

I dag driver han sexkollektivet Beyond Nudity tillsammans med partnern Joni, som han även har en dotter ihop med. Förhoppningen är att bygga en erotisk fristad genom amatörporr.

– Jag vill göra erotiska filmer men de ska inte vara för onanerande, sa Mathias till Expressen i december förra året.

Mathias Risberg

Mathias Risberg bestiger en sten i skogen och känner naturens stenhårda kraft.

Discovery

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Caroline: ”Hej ditt lilla luder”

Caroline Bjuvholt lever med Tourettes syndrom och har både motoriska och verbala tics. I ”Outsiders” 2017 beskrev hon ticsen som en slags elektrisk spänning som är svår att hålla emot.

På jobbet var det mest de motoriska ticsen som var svåra att kontrollera. De verbala ticsen tog först över när hon kom hem till sina djur. Då kunde hon äntligen lätta på trycket.

– Hej ditt lilla luder, vad ful du är. Ja, jag ska avliva dig, sa hon till hunden Are i programmet.

Caroline Bjuvholt

Caroline Bjuvholt lever med Tourettes syndrom och har både motoriska och verbala tics. Här gör hon en pistolrörelse och låtsasskjuter.

Discovery

Carolines tics började när hon var nio år gammal. När hon var 12 år diagnosticerades hon med Tourettes syndrom.

I dag jobbar hon som undersköterska inom psykiatrin. Hon har lärt sig att leva med ticsen och försöker se det som att de gör vardagen lite roligare. Även maken har förståelse för Carolines Tourettes och vet hur han ska hantera dem.

– Om jag har ett vokalt tics så vill jag ha ett svar. Att han då faktiskt svarar lättar upp det lite. Att skämta om det är väl bra, inte säga ”men gud vad sa du nu?” om jag säger något dumt. Man får skämta bort det lite, tänker jag, sa hon till Svenska Dagbladet i oktober förra året.

Caroline Bjuvholt

Caroline Bjuvholt säger att hon älskar sina djur och aldrig skulle skada dem.

Discovery
5 extrema fall i Lyxfällan genom åren – här är deltagarna vi minns

”Seriefiguren” Pixees operation gick fel: ”Jag dog”

Pixee Fox, 31, från Gävle, eller Martina Bartholf som hon hette innan hon bytte namn, blev känd efter att ha opererat om sin kropp för att likna en seriefigurs. Hon ska ha varit först i världen med att ta bort sex revben, ett väldigt riskabelt ingrepp.

För fyra år sedan åkte hon till Istanbul för att genomgå ytterligare en stor operation. I Istanbul gick något fel och Pixee Foxs dog. Det tog flera månader innan hon kunde berätta om vad som hänt.

– Jag dog i alla fall under senaste operationen så de fick väcka liv i mig igen. Sen har det tagit lite tid att komma tillbaka i huvudet, sa hon i en livesändning på Instagram, vilket Hänt tidigare rapporterat om.

Pixee Fox

Pixee Fox åkte till Istanbul för att göra ytterligare ingrepp, men något gick fel: ”Jag dog i alla fall”, sa hon i en livesändning på Instagram. Hon medverkade i ”Outsiders” 2016.

S Meddle/ITV/REX

I en intervju med Expressen 2020 sa Pixee Fox att hon drabbades av ett hjärtstopp under operationen. I dag lider hon av minnesförlust och ångrar hon operationen.

”Klart man gör, ingen vill väl dö eller ha livet förstört. Men nu är det som det är och man får väl ta tag i livet på nytt”, skrev hon i ett meddelande till Expressen.

Victoria drack blod i tv med pojkvännen

Victoria Lovelace drack blod i tv för att fira sina nya vampyrtänder. Efteråt rasade hon över hur hon framställdes i Outsiders och sa att det inte var något som hon brukade göra.

– Jag lever inte för vampyrismen, jag är viktoriansk goth och jag lever för min stil, mitt kläduttryck och mitt kreativa skapande, sa hon till Aftonbladet.

Victoria Lovelace

Victoria Lovelace och pojkvännen skålade och drack blod i Outsiders. Efteråt var hon rasande på produktionen: ”Det där var inte min idé”, sa hon till Aftonbladet.

Discovery

Bloddrickandet var, enligt Victoria Lovelace, något som produktionen kom på.

– Jag kan säga rakt ut att nej, det där var inte min idé. De ville försöka få mig till att jag skulle göra det en vanlig fredagkväll med min pojkvän men det stämmer inte. Visst, det kan vara en tilltalande tanke men det är ingenting som jag går och gör, sa hon till Aftonbladet.

Victoria Lovelace deltog i svenska Top Model och Project Runway innan sin medverkan i Outsiders 2016. I dag driver hon en egen youtubekanal och delar med sig av originella sminktips. Hon har även ett instagramkonto med 197 000 följare och beskriver sig själv som en ”magisk vampyrprinsessa”.

LÄS OCKSÅ: Så blåste Tindlersvindlaren alla – chaufförens avslöjande

LÄS OCKSÅ: Här är namnen varken du eller ditt barn får heta

Foto: Instagram, Discovery/Youtube, Facebook, S Meddle/ITV/REX

SENASTE NYTT!