Journalisten hade sex med radio-mikrofonen påsatt

Journalisten Louise Fisher hade sex i radion.

Journalisten Louise Fisher tog till ett annorlunda intervju-grepp.

Foto: PRIVAT/TT
Det stånkas och stönas i debatten på andra sidan sundet.
En dansk journalist tog nämligen till ett minst sagt annorlunda intervju-grepp under ett reportage.
Reporten Louise Fischer deltog nämligen helhjärtat under en intervju med en swingersklubb.
Danska journalisten hade sex i radio – hör inslaget här
Slå på ljud

LÄS MER: Hänt intervjuar den numera världskända journalisten Louise Fischer – som hade sex i med mikrofonen påslagen

Ett inslag i danska Radio 4 har skapat rabalder i Danmark. Under ett reportage i en morgonshow om hur det danska samhället återigen öppnar upp efter pandemi-restriktionerna tog journalisten Louise Fischer till ett annorlunda grepp.

I radiokanalens morgonshow skulle programmet täcka olika delar av det danska samhällets återöppning. Journalisten Louise Fischer skulle då rapportera om swimgerklubbar. Med mikrofonen påsatt gick journalisten helhjärtat in i intervjun med swingerklubben i Ishøj, Danmark.

För att komma riktigt nära personerna i swingerklubben deltog Louise Fisher helt sonika i deras aktiviteter. Något alla lyssnare kunde följa under programmets gång när hon intervjuade en manlig deltagare.

Reporten: ”Väldigt naturligt”


– För mig är det väldigt naturligt. Det är en del av mitt jobb att ge en inblick i en värld som inte alla har tillgång till, säger Louise Fisher till danska tidningen BT.Intervjun pågick under själva akten – med mikrofonen påslagen.

Inslaget sändes endast i några minuter, men intervjun pågick samtidigt som själva akten. Vilket tydligt kan höras i programmet. De hade först suttit och pratat i baren på klubben och druckit ett glas vin, för att sedan fortsätta intervjun isängen, skriver den danska tidningen.

I en intervju i danska TV 2 berättar Louise Fisher att hon redan innan intervjun övervägt att delta i klubbens mångfacetterade aktiviteter. Hon berättar för tv-kanalen att hon resonerade att klubb-medlemmarna skulle öppna upp sig mer om hon deltog själv i akterna.

Louise Fishers chefer på radiokanalen var medvetna om hennes idé och tillvägagångssätt för att få en intervju. Men de poängterade noggrant att det var hennes egna beslut att själv delta i swingersklubbens aktiviteter.

Medlemmarna på swingerssklubben var en aning skeptiska till hennes metod, berättar Fischer för B.T. Men att nervositeten tillslut släppte.

– De var lite ovilliga först och såg mycket på min mikrofon. Även när det bara låg och var avstängt, säger hon och fortsätter:

En del av mitt syfte var också att normalisera sex. Alla har det, säger Louise Fischer till tidningen.

LÄS OCKSÅ: Därför BRÅKAR alla om Ebba Busch vita klänning

LÄS OCKSÅ Obama bekräftar UFO efter släppta filmerna

Foto: PRIVAT/INSTAGRAM, BERIT ROALD, Christophe Gateau

FRÅN FÖRSTASIDAN