Journalisten hade sex med radio-mikrofonen påsatt

Journalisten Louise Fisher hade sex i radion.

Journalisten Louise Fisher tog till ett annorlunda intervju-grepp.

Foto: PRIVAT/TT
Det stånkas och stönas i debatten på andra sidan sundet.
En dansk journalist tog nämligen till ett minst sagt annorlunda intervju-grepp under ett reportage.
Reporten Louise Fischer deltog nämligen helhjärtat under en intervju med en swingersklubb.

LÄS MER: Hänt intervjuar den numera världskända journalisten Louise Fischer – som hade sex i med mikrofonen påslagen

Ett inslag i danska Radio 4 har skapat rabalder i Danmark. Under ett reportage i en morgonshow om hur det danska samhället återigen öppnar upp efter pandemi-restriktionerna tog journalisten Louise Fischer till ett annorlunda grepp.

I radiokanalens morgonshow skulle programmet täcka olika delar av det danska samhällets återöppning. Journalisten Louise Fischer skulle då rapportera om swimgerklubbar. Med mikrofonen påsatt gick journalisten helhjärtat in i intervjun med swingerklubben i Ishøj, Danmark.

För att komma riktigt nära personerna i swingerklubben deltog Louise Fisher helt sonika i deras aktiviteter. Något alla lyssnare kunde följa under programmets gång när hon intervjuade en manlig deltagare.

Reporten: ”Väldigt naturligt”


– För mig är det väldigt naturligt. Det är en del av mitt jobb att ge en inblick i en värld som inte alla har tillgång till, säger Louise Fisher till danska tidningen BT.Intervjun pågick under själva akten – med mikrofonen påslagen.

Inslaget sändes endast i några minuter, men intervjun pågick samtidigt som själva akten. Vilket tydligt kan höras i programmet. De hade först suttit och pratat i baren på klubben och druckit ett glas vin, för att sedan fortsätta intervjun isängen, skriver den danska tidningen.

I en intervju i danska TV 2 berättar Louise Fisher att hon redan innan intervjun övervägt att delta i klubbens mångfacetterade aktiviteter. Hon berättar för tv-kanalen att hon resonerade att klubb-medlemmarna skulle öppna upp sig mer om hon deltog själv i akterna.

HJÄLTEDÅD Mohammed jagade yxrånarna ur byn

Louise Fishers chefer på radiokanalen var medvetna om hennes idé och tillvägagångssätt för att få en intervju. Men de poängterade noggrant att det var hennes egna beslut att själv delta i swingersklubbens aktiviteter.

Medlemmarna på swingerssklubben var en aning skeptiska till hennes metod, berättar Fischer för B.T. Men att nervositeten tillslut släppte.

– De var lite ovilliga först och såg mycket på min mikrofon. Även när det bara låg och var avstängt, säger hon och fortsätter:

En del av mitt syfte var också att normalisera sex. Alla har det, säger Louise Fischer till tidningen.

LÄS OCKSÅ: Därför BRÅKAR alla om Ebba Busch vita klänning

LÄS OCKSÅ Obama bekräftar UFO efter släppta filmerna

Foto: PRIVAT/INSTAGRAM, BERIT ROALD, Christophe Gateau

Senaste nytt