Dr. Dre vägrar hjälpa hemlösa dottern LaTanya: ”I chock”

LaTanya Young och Dr. Dre

LaTanya Young är hemlös och i akut behov av faderns kärlek och ekonomiska hjälp.
Men rapparen Dr. Dre vill inte veta av dottern eller hennes barn.
– De är i chock att han inte vill ha något med dem att göra, säger hon.
Lyxfällan-Magnus ger dig 3 tips för en bra ekonomi
Slå på ljud

Rapparen Dr. Dre, 56, är god för flera miljarder. Men det betyder inte att han är speciellt generös. I alla fall inte om du frågar dottern LaTanya Young, 38.

Som ensamstående mamma till fyra barn är hon i stort behov av pengar. I ett försök att få ekonomin att gå ihop jobbar hon som montör på ett lager, kör Uber och levererar mat för matbeställningsföretaget Doordash.

Dottern har det så dåligt ställt att hon inte har råd med ett boende för sig och barnen. I stället sover hon i en hyrbil i väntan på bättre tider.

– Mina barn bor hos vänner, de bor inte med mig i bilen. Jag tar vilka jobb som helst för att ekonomin att gå runt nu, säger LaTanya Young till Daily Mail.

LaTanya Young

LaTanya Young flyttade från Nevada till Kalifornien för att tjäna mer pengar. Men det går inte jättebra och hon är mer eller mindre hemlös. Nu tvingas barnen sova hos vänner och hon själv i en hyrbil.

Gofundme

”Jag är hemlös”

LaTanya och barnen flyttade precis till Kalifornien från Nevada. Timlönen i Hollywood-delstaten var bättre. Hyrbilen kostar ungefär 20 000 kronor att hyra för tre veckor, men LaTanya har bara kunnat betala för en vecka.

– Jag har försökt att hålla huvudet kallt och har haft skulder sedan ett bra tag. Förr eller senare så kommer de att ta bilen.

Pappa och morfar Dr. Dre skiter i vilket. Det fanns en tid då han hjälpte dottern med att betala hyra och ge bidrag.

Men de ljusa tiderna är förbi. Rapparen med det gudabenådade munlädret är inte speciellt intresserad av att veta av sin dotter, som han inte träffat på 18 år.

– Jag är hemlös och har försökt att få kontakt med pappa för att få hjälp. Hans advokat har sagt att han inte vill hjälpa mig eftersom jag har pratat om honom i media.

Dr. Dre

Rapparen Dr. Dre vägrar att träffa äldsta dottern och ge henne mer pengar. Han vill heller inte träffa hennes barn. LaTanya Young har inte träffat sin pappa på 18 år och säger att hans ekonomisk hjälp upphörde i januari förra året.

VALERIE MACON

Vägrar träffa barnbarnen

Hennes barn Tatiyana, 16, Rhiana, 13, D'Andre, 8, har aldrig fått träffa morfar Dr. Dre.

– De är tillräckligt gamla för att veta vem han är. De är i chock att han inte vill ha något med dem att göra.

LaTanya Young är Dr. Dres äldsta dotter. Rapparen fick henne tillsammans med Lisa Johnson 1983, som är mamma till tre av hans barn. Nyligen skilde han sig från Nicole Young, som han varit gift med sedan 1996.

– Jag fick nyss veta att han betalar 300 000 dollar i månaden till Nicole i underhåll, det är pinsamt eftersom folk tittar på mig och undrar: ”varför?” Nicole fick vad min mamma borde ha fått.

– Han skulle ha betalat för vår collegeutbildning och hälsoförsäkring. Det gjorde han aldrig.

Dr. Dre och Nicole Young

Dr. Dre och Nicole Young skilde sig nyligen. De gifte sig 1996 och var ett par i 24 år. Enligt LaTanya Young får hon 300 000 dollar i månaden i underhåll, vilket hon tycker är väldigt orättvist.

Jordan Strauss

LÄS OCKSÅ: Kom nyligen ut som ickebinär – så ser Eminems barn ut i dag

LÄS OCKSÅ: Här är allt du vill vill veta om rapparen Einár

Foto: Gofundme, Jordan Strauss, VALERIE MACON

FRÅN FÖRSTASIDAN