TRENDAR JUST NU!Hänt ExklusivtFarmen 2024Mästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson

Rånade krog med hammare och kniv – polisen hittade hunden död

20 jul, 2021 
https://image.hant.se/image-7520966?imageId=7520966&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=69.31&x=0&y=9.9
Gustav Motte
Hunden hittades död på krogen. OBS: Höger bild, samt infälld är tagna ur arkivet.
I England utspelade sig ett hemskt rån på en pub.
Män beväpnade med hammare och knivar rånade krogen Queens Arms pub.
Efter rånet hittades en man skadad – samt en död hund.
– Vi har hittat en död hund, säger en talesperson för polisen i Merseyside.
Annons

Videon kunde inte hittas

En man och två kvinnor befann sig på den lokala krogen Queens Arms pub, i den engelska staden Wallasey. Plötsligt skulle stämningen brytas av att ett flertal beväpnade män kom in i lokalen för att råna restaurangen. Männen var beväpnade med hammare och kniv.

När polisen kom till platsen hittades även en död hund på den lokala krogen. Händelsen inträffade i tisdags i förra veckan, rapporterar den brittiska tidningen The Mirror.

En man skadades under rånet. Rånarna försökte tvinga sig in i de bakre delarna av krogen genom att tvinga upp ett brevinkast med en kniv, när mannen försökte stoppa dem. De beväpnade männen rånade Queens Arms pub på lösa kontanter, samt stal flera flaskor sprit, skriver Liverpool Echo.

Hittade den döda hunden – när rånet på krogen utreddes av polisen

När polisen kom till platsen genomfördes en teknisk undersökning för att säkra bevis och man fann även en död hund. Polisen i Merseyside har inte gått ut med vad som orsakade det pälsbeklädda djurets död.

Annons

– Vi kan bekräfta att en hund har hittats död inom egendomen. Men den hunden dog inte av själva rånet, meddelar en talesperson för polisen i Merseyside.

Queens Arms Pub. Efter rånet hittade polsien en död hund.

– Vi befann oss på Queens Arms pub i går, efter att polisen i Merseyside gett oss information om att en hund sorgligt nog hade hittats död på platsen, säger en talesperson för ett lokal välgörenhetsorganisation som arbetar med djur.

Välgörenhetsorganisationen: Vi har tagit hand om kroppen

– Vi har tagit hand om kroppen för att genomföra en obduktion. Vi ska hitta orsaken för hundens död. Vi kommer arbeta tillsammans med polisen i Merseyside, fortsätter talespersonen för välgörenhetsorganisationen.

En teknisk utredning av platsen gjordes av polisen, som nu utreder rånet. Polisen hoppas på att fler vittnen ska träda fram för att berätta sina berättelser. Film från övervakningskameror, information från dörrknackning och andra bevis har redan säkrat av den brittiska polisen, som hoppas kunna identifiera rånarna.

Annons

– Vi önskar att alla som befann sig i området 23:30, under tisdagskvällen kommer fram om de sett något, eller noterat något suspekt, säger polisens utredare Darren Taylor.

– Vi vill gärna att de som kan ha filmat, haft kameror installerade i sina bilar eller har privata övervakningskameror också kan ge tips till polisen, fortsätter utredaren för polisen i Merseyside.

Foto: Fotostand / Radedzki, Google Maps, Rights Managed

Annons