Putins gravida älskarinnas svåra bakslag – får inte längre lov att resa

Vladmir Putin, 69, och Alina Kabajeva, 38.

Foto: ARKIV, TT
Det blåser rejält kring Putins hemliga älskarinna.
Inte nog med att den 38-åriga Alina Kabajeva ryktas vara gravid – nu kan hon få en gigantisk ekonomisk smäll, enligt Daily Mail.
Catherine bråkar på flygplanet – blir portad från att flyga på livstid
0:41

Efter reklamen: Catherine bråkar på flygplanet – blir portad från att flyga på livstid

(0:41)

Slå på ljud

Under militärparaden den 9 maj stod en sammanbiten Vladimir Putin, 69, på Röda torget i Moskva och svor över omvärldens reaktioner på Rysslands krig i Ukraina. Men det kan finnas fler orsaker till att den ryska presidenten är sammanbiten.

För på kort tid har Putin fått flera personliga motgångar – och några som kan göra riktigt ont. För det har länge ryktats om att Putin haft en hemlig relation med elitgymnasten Alina Kabajeva, 38. Inte nog med det, presidenten ska dessutom ha flera barn tillsammans med älskarinnan.

En av få bilder som fångar både Putin – och den hemliga älskarinnan.

Foto: ITAR-TASS

Är gravid igen – pappan okänd

I veckan kom en rejäl skräll. 38-åringen kan vara gravid igen, något Hänt har rapporterat om. Enligt uppgifter till The Sun har Alina Kabajeva gömt sig i en fjällstuga i alperna de senaste året, men har nu återvänt till Moskva.

Putin, som har haft fullt upp med att begå krigsbrott i Ukraina, beskrivs vara ”dämpad” och ”tillbakadragen” efter att han fick höra talas om älskarinnans graviditet.

En rejäl ekonomisk smäll

För Putin ska ha haft ett rejält förtroende för sin Alina.

Under invasionen av Ukraina har Putin personligen drabbats av hårda sanktioner från EU, USA och Storbritannien, liksom presidentens innersta krets i Moskva.

Men det finns en som sluppit undan sanktionerna – nämligen Alina Kabajeva, enligt källor till The Wall Street Journal. Enligt uppsatta källor inom amerikanska finansdepartementet har Alina Kabajeva länge varit ”misstänkt för att ha gömt delar av Putins förmögenhet”.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Ett utklipp från ett manligt ryskt magasin där Alina Kabajeva deltog i 2004.

Foto: ARKIV

Får sina hemliga tillgångar frysta

Nu kan Putins hemliga skattkista dragits upp till solljuset vid vattenytan. Alina Kabajeva, 38, kan nu omfattas av EU:s sjätte sanktionspaket, rapporterar Daily Mail. 38-åringen kan få reseförbud och sina tillgångar frysta.

Alina Kabajeva har efter sin karriär som elitgymnast, där hon beskrevs som ”Rysslands vigaste kvinna”, fått flera högt uppsatta positioner. Hon är chef i National Media Group, en mediekoncern som äger flera av Rysslands största tv-kanaler och press. För det glansiga chefsjobbet ska hon få en årslön mellan 100 till 140 miljoner kronor, skriver Expressen.

LÄS OCKSÅ: Putins hemliga älskarinna slipper undan straff – Joe Biden vågar inte

LÄS OCKSÅ: Putins hälsa kraftigt ifrågasatt – nya bilden väcker frågor

Foto: TT, ARKIV

FRÅN FÖRSTASIDAN