Putins hemliga älskarinna visar upp sig – första gången sedan kriget

Putin hemliga älskarinna. Alina Kabaeva.

Foto: TT, INSTAGRAM
OS-gymnasten Alina Kabajeva, 38, har länge ryktats vara Putins hemliga älskarinna.
Sedan den ryska invasionen av Ukraina har det varit tyst från ”Rysslands vigaste kvinna” – men plötsligt dök älskarinnan upp i offentligheten igen, skriver Göteborgs Posten.
0:40

Efter reklamen: Stephanie är extremt vig – har slagit flera rekord

(0:40)

Att OS-gymnasten Alina Kabajeva, 38, är den ryska presidenten Vladimir Putin, 69, hemliga älskarinna har det länge spekulerats om.

När den påstådda pojkvännen Putin beordrade sina soldater att gå över gränsen till Ukraina, så gömde den 38-åriga OS-gymnasten sig i en lyxig fjällstuga i Schweiz.

En av få bilder med Putin – och den påstådda hemliga älskarinna – tillsammans.

Foto: Polaris

Gömmer sig i lyxig fjällstuga

I den lyxiga stugan ska Alina Kabajeva gömma sig tillsammans med sina barn – som påstås vara Putins. Enligt en källa till Page Six så har alla barnen medborgarskap i alplandet.

Alina har två unga pojkar och två tvillingflickor med Putin. Alla är födda i Schweiz, säger en källa till Page Six om Putins påstådda barn.

Tittarna rasar nu mot TV4 – efter detaljen med Putin: ”Fyfan”

Många har reagerat starkt att ett västland, som Schweiz, gömmer undan despotens älskarinna. I ett upprop som vill att landet deporterar familjen skriver författarna att: ”Det är dags att återförena Eva Braun med sin Führer”.

Togs bort från listan – i sista sekund

Även USA har noterat den hemliga flickvännens existens. Enligt amerikanska finansdepartementet så fanns det långtgående planer att sanktionera OS-gymnasten.

Putins älskarinna slipper undan hårda straffet – trots världens ilska

Man misstänker nämligen att hon gömt undan stora delar av Putins förmögenhet. Men USA strök Alina Kabajeva från sanktionslistan – i sista sekund, något Hänt rapporterat om tidigare.

Slapp under sanktioner – i sista stund.

Foto: Willi Schneider/REX

Plötsligt dök elitgymnasten upp i flödet

Att slippa undan omvärldens straff gjorde kanske att Alina Kabajeva vågade klättra ner från sin lyxstuga i alperna. För helt plötsligt dök älskarinnan upp i Instagramflödet, skriver Göteborgs Posten.

OS-gymnasten Alina Kabajeva har inte synts till på sociala medier sedan i december, 2021. Men under en gymnastikfestival dök plötsligt den forna elitgymnasten upp i flödet. Festivalen är döpt efter Alina Kabajeva själv.

”Första repetitionsdagen av Festival of Alina Kabaeva. Det är väldigt häftigt att fördjupa sig i en mycket speciell kreativ atmosfär av detta evenemang igen.” skriver tränaren för ryska juniorlandslag i rytmisk gymnastik, Ekaterina Sirotina, på sin Instagram.

På bilderna syns flera personer – men även älskarinnan Alina Kabajeva.

LÄS OCKSÅ: Putins hälsa kraftigt ifrågasatt – nya bilden väcker frågor

LÄS OCKSÅ: Tittarna rasar nu mot TV4 – efter upprörande detaljen med Putin: ”Fyfan”

Foto: INSTAGRAM, TT

SENASTE NYTT!