Elaka rykten om prins Harry – påstås vara son till Dianas älskare

Elaka rykten gör gällande att prins Harrys pappa inte alls är prins Charles utan prinsessan Dianas älskare James Hewitt.

FOTO: Backgrid USA, Peter Abbey / Camera press, REX
Sedan prins Harry och Meghan Markle gifte sig har stämningen i det brittiska kungahuset blivit allt sämre.
Dessutom sprids illasinnade rykten om att prins Charles inte är Harrys pappa.
I stället sägs en av prinsessans älskare var prinsens far.

Videon kunde inte hittas

Prins Harry, nyss fyllda 37, är prins Charles och prinsessan Dianas yngste son och står som nummer fem i den brittiska successionsordningen.

2018 gifte han sig med Meghan Markle, 40, och snart började relationerna i den blåblodiga familjen gnissla. Det blev knappast bättre när paret valde att lämna kungahuset våren 2019.

Två år senare gjorde Meghan och Harry en intervju med Oprah Winfrey. Där anklagade de en icke namngiven medlem av kungafamiljen för att ha uttryckt oro för sonen Archies hudfärg eftersom Meghans mamma Doria Ragland är mörkhyad.

SER RÖTT Netflix-seriens oväntade kris på grund av håret

Dianas älskate påstås vara Harrys far

Men det finns även de som påstår att Harry inte ens är prins Charles son. Redan tidigt i Harrys liv spreds rykten om att Charles inte alls var hans pappa, skriver Women's Health.

I stället pekades militären och mamma Dianas ridlärare James Hewitt ut som lillprinsens far.

Hewitt är känd som prinsessan Dianas älskare, men att han skulle vara far till prins Harry har han kraftfullt dementerat under alla år.

Affären blev känd två år efter prins Harrys födsel och pågick i fem år. Prinsessan Diana erkände att James Hewitt varit hennes älskare i en intervju med BBC 1995.

Prinsessan Diana och James Hewitt hade en affär som pågick i fem år.

Prinsessan Diana och James Hewitt hade en affär som pågick i fem år.

FOTO: Pa Photos, Rex

Träffades i smyg i en stuga

I en intervju säger James Hewitt följande om relationen till Diana:

– Det var aldrig hennes intention att hon skulle bli kär i mig och det var verkligen inte min intention att bli förälskad i Diana, men det hände på grund av de omständigheter som förde oss samman. Det är svårt att säga hur fysiskt hon ville att relationen skulle bli. Och jag kommer inte försöka påstå vems fel det var, den (relationen, red. anmärkning) utvecklades och det var ömsesidigt.

Diana och James brukade träffas i en stuga, har hennes tidigare livvakt Ken Wharfe berättat i en bok. Stugan ägdes passande nog av James Hewitts mor Shirley.

James Hewitt får ofta höra att han är lik prins Harry.

James Hewitt får ofta höra att han är lik prins Harry. Han säger att han ser att de har vissa likheter men menar att det är omöjligt att han är prinsens far.

FOTO: Rex, Camera Press

”Gjorde Diana rasande”

Livvakten tillbakavisar ryktena om prins Harry i sin bok och skriver att de brukade göra prinsessan Diana rasande. Det röda håret är givetvis en gen från Dianas familj Spencer, skriver livvakten och fortsätter:

De illvilliga ryktena som fortfarande florerar om faderskapet brukade göra Diana rasande. Det är nonsens och borde begravas här och nu. Harry föddes 15 september 1984. Diana träffade inte James förrän sommaren 1986”.

James Hewitt på en hästkapplöpning 1986. Han påstås vara prins Harrys far.

James Hewitt under en hästkapplöpningstävling under 80-talet. Han har påståtts vara prins Harrys far men har alltid förnekat uppgifterna.

FOTO: REX

”Finns ingen möjlighet”

Hewitt berättar att han ofta får höra att han och prins Harry liknar varandra. Han konstaterar i en intervju från 2002 att de två har hårfärgen gemensamt men säger samtidigt att det är helt omöjligt att han skulle kunna vara prins Harrys pappa.

– Det finns ingen möjlighet överhuvudtaget att jag är Harrys far. Jag kan aboslut garantera er om att jag inte är det. Jag kan medge att det röda håret är likt mitt eget och folk säger att vi liknar varandra. Jag har aldrig uppmuntrat de här jämförelserna och även om jag var med Diana en lång tid måste jag en gång för alla slå fast att jag inte är Harrys pappa. När jag träffade Diana var han redan ett småbarn.

Prins Harry och hans pappa prins Charles.

Prins Harry och hans pappa prins Charles.

FOTO: Backgrid USA / TT, Nigel Roddis / PA Photos / TT

LÄS OCKSÅ: Stjärnan väntar barn med ex-fruns syskonbarn

LÄS OCKSÅ: Vännernas beslut – hjälpte totala främlingar att få barn

FOTO: Backgrid USA / TT, Nigel Roddis / PA Photos / TT, David Hartley / REX, Minster Films / REX, Pa Photos, Rex, Camera Press

SENASTE NYTT!