gravid

Pojkvännen hjälpte Brittney, 31, att bli gravid med spermadonator

Brittney, 31, vill bli gravid – pojkvännen Sampson hjälper henne... att injicera sperma.

FOTO: SWNS
Brittney har kämpat i flera år med att bli gravid och få barn.
När hon först träffade sin nuvarande fästman Sampson berättade hon för honom att hon försökte bli befruktad med hjälp av en spermadonator.
I stället för att backa undan och fly bestämde han sig för att hjälpa henne att uppfylla sin dröm.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Michella var gravid med trillingar – enorma gravidmagen
0:27

Efter reklamen: Michella var gravid med trillingar – enorma gravidmagen

(0:27)

Slå på ljud

Få människor har haft lika många motgångar i livet som Brittney Zirkle, 31, från Florida, USA. Hon gick med i det militära som 17-åring och tjänstgjorde i både Iraq och Afghanistan. En av hennes arbetsuppgifter var bland annat att elda upp rester och sopor i stora eldgropar i marken. Någonting som enligt henne själv resulterade i att hon kom i kontakt med miljögifter och drabbades av infertilitet.

Tiden i armén var tuff för henne – hon avslutade sin militärkarriär några år senare då hon diagnostiserades med PTSD. Hon försökte i samma veva skaffa barn med sin dåvarande pojkvän, men utan någon lycka. 2019 gjorde hon ett nytt försök med sin dåvarande fästman. Brittney, som numera arbetar som sjuksköterska på en neonatalavdelning, inledde en IVF-behandling och blev gravid.

Brittney var yrkesmilitär i ett par år. När hon kände sig klar med den karriären började hon försöka att bli mamma.

Brittney var yrkesmilitär i ett par år. När hon kände sig klar med den karriären började hon försöka att bli mamma.

FOTO: SWNS

”Allt blev svart och jag fick ett anfall”

Tyvärr fastnade fostret på fel ställe då det låg i buken. Det visade sig dessutom att hon hade drabbats av en ektopisk graviditet (en graviditet utanför livmodern) . Det låg nämligen ytterligare två små foster i hennes äggledare. Hon höll nästan på att dö på grund av en inre blödning till följd av graviditeten.

– På sjukhussängen fick jag en vision av att Gud talade med mig och sa att jag inte var redo, och jag såg min pappa som dött i cancer med ett barn i sin hand. Jag vaknade och skulle opereras. Vid den tidpunkten visste jag inte att jag var gravid med trillingar. Det var så mycket som hände. Allt blev helt svart och jag fick ett anfall, berättar Brittney för The Mirror och fortsätter:

Hon har haft mycket otur med olika sjukdomar, missfall och infertilitet.

Hon har haft mycket otur med olika sjukdomar, missfall och infertilitet.

FOTO: SWNS

– Jag fick reda på att jag fortfarande hade två små bebisar i mina äggledare och att jag i princip varit död på grund av inre blödningar. Jag diagnostiserades också med epilepsi efter att jag dött och slagit i mitt huvud, vilket orsakade syrebrist.

Men trots alla sina motgångar och bekymmer ville inte Brittney ge upp. I november 2022 hade hon nya IVF-behandlingar inbokade. Hon hade ordnat en spermadonator som skulle befrukta hennes ägg. Två veckor innan provrörsbefruktningen skulle äga rum träffade hon sin nuvarande fästman Sampson Thomas, 32.

Brittney och Sampson möts i en kyss.

Brittney och Sampson möts i en kyss.

FOTO: SWNS

Ska gifta sig i april

Hon berättade redan på första dejten att hon försökte bli gravid med hjälp av en spermadonator och i stället för att fly iväg beslutade han sig för att hjälpa henne.

– Han lärde sig hur man ska injicera på bästa sätt, han var med på alla möten och när de skulle flytta tillbaka embryot in i livmodern. Tyvärr förlorade jag den bebisen, men då var han där vid min sida.

Sampson hjälper Brittney att bli gravid... med en annan mans sperma.

Sampson hjälper Brittney att bli gravid... med en annan mans sperma.

FOTO: SWNS

Nu har de pausat IVF-behandlingen eftersom de fått reda på att förbundet för krigsveteraner bekostar liknande behandlingar om man är gift. I stället satsar Brittney och Sampson på att gifta sig i april. Sen hoppas de på barn.

Brittney ber till Gud att hon snart är gravid.

Brittney ber till Gud att hon snart är gravid.

FOTO: SWNS

– Gud ledde oss till varandra – två människor som vill gifta sig. Han kan se hur gärna jag vill det här. Det är tufft mentalt, fysiskt och känslomässigt, så jag fokuserar på hur det kommer kännas när jag är mamma, säger Brittney.

– Jag fortsätter att hoppas och att vara positiv. Jag ger inte upp, fortsätter hon.

FOTO: SWNS

FRÅN FÖRSTASIDAN