Plötsliga vändningen för landets största familj – efter stora löftet

Millie Radford med familj

Storbritanniens största familj växer så det knakar.
Nu får 22-barnsfamiljen en ny familjemedlem.
”Vi kan knappt vänta tills vi får träffa den lilla ungen”, skriver dottern Millie.
0:34

Efter reklamen: Mamman testar motocross – "AKTA LINAN"

(0:34)

Den brittiska 22-barnsfamiljen Radford bor med sina barn i ett exklusivt hus i Morecambe. Mamma Sue och pappa Noel driver tillsammans ett lönsamt bageri, vilket gjort att familjen, trots alla barn, kunnat leva ett redigt lyxliv.

De medverkar även i programmet ”22 kids and counting”, där de delar med sig av sin hektiska vardag. Det är värt att nämna att programmet till en början hette ”15 kids and counting” men fick, av uppenbara anledningar, byta namn.

– Jag har jobbat extremt hårt för att komma dit vi är i dag. Jag tror folk glömmer bort att vi inte bara har vårt bageri, vi har också jobbat hårt med vårt mediabolag och filmat för vårt nya program precis som många andra influencers, har Sue tidigare sagt till The Sun.

Tvingades dementera ryktet – efter barnens pikar

Den senaste säsongen av ”22 kids and counting” rullar nu i brittisk tv. Många av tittarna är nyfikna på vad som ska hända med den ständigt växande familjen och om det kommer bli så att programmet behöver byta namn ännu en gång.

Men enligt Sue och Noel har de inga planer på att skaffa fler barn, något som mötts med viss skepsis av deras egna. Det har de nämligen sagt flera gånger och ändå fortsatt producera ungar.

– Okej ungar, vi har samlat alla eftersom vi tagit del av ryktet som sprids i huset. Det verkar som att ni alla tror att jag och mamma ska skaffa ett till barn, sa Noel i programmet tidigare i år, enligt Daily Star.

Familjen Radford

Stora delar av det som är familjen Radford – Storbritanniens största familj.

Instagram

Dotterns oväntade barnbesked inför alla

Och det kanske är sant. Noel och Sue kanske inte kommer skaffa fler barn, men det hindrar inte deras vuxna barn att ta över stafettpinnen. Dottern Chloe Radford, 26, meddelade nyligen att hon väntade tillökning – och nu får hon även gravidsällskap av ytterligare ett syskon.

Millie Radford, 20, och pojkvännen Jack Wallace väntar nämligen när som helst sitt andra barn. De har sedan tidigare dottern Ophelia. Nyheten meddelade paret i januari, då var Millie redan långt gången.

”Ophelia är redan besatt av sin lillebror”, skrev Millie Radford till en bild på instastory förra veckan, enligt Daily Star.

”Mamma och pappa känner sig välsignade, tacksamma och fyllda med så mycket kärlek. Vi kan knappt vänta tills vi får träffa den lilla ungen det här året”, skrev hon vidare.

Millie Radford

Millie Radford, 20, meddelade nyligen att hon väntar sitt andra barn. Det skriver Daily Star.

Instagram

LÄS OCKSÅ: Kritik mot lyxiga 22-barnsmamman Sue Radford efter köpet

LÄS OCKSÅ: Så lyxigt lever landets största familj med 22 barn

Foto: Privat, Ken McKay / ITV / REX

SENASTE NYTT!