”Seriemördar”-huset är till salu: ”Är det här man lobotomerar folk?”

Att surfa efter bostäder kan ibland ge en överraskningar.
Men det här huset som är till salu i Dallas, Texas, få människor att tappa hakan.
Det ser nämligen helt perfekt ut för ett mord – eller andra onda gärningar.

Att leta efter en ny bostad är inte alltid det lättaste. Många har väldigt specifika krav. En vacker köksö, gasspis, högt i tak, en stor trädgård med utsikt – eller två generatorer? Ett hus i Dallas, Texas, har fått människor att tappa tappa hakan.

Utifrån ser nämligen huset ut som ett bekvämt och rymligt familjehus. Men innanför dörrarna är det en helt annan historia. På mäklarens hemsida beskriver de huset som ”fullständigt unikt”.

“En egendom som inte liknar någon annan! Med väggar, golv och tak av betong kan den här bostaden fungera som den perfekta förvaringsplatsen. Allt ifrån stora vinsamlingar, konstsamlingar, flera bilar får plats. Den kan även fungera som det ultimata säkra huset för den orolige”, skriver mäklarfirman Zillow.

Från utsidan ser huset ut att passa en familj.

Foto: ZILLOW

Men det är inte allt husets mäklare har att erbjuda.

”Byggnaden är ansluten till två elnät och har också en naturgasgenerator som har drivits av två dieselbränsletankar vid ett naturgasfel, vilket gör chansen till strömavbrott mycket sällsynt".

FULSPEL Dottern blåste sin sjuka mamma på en miljon

Priset för huset som kan tåla en, eller två apokalypser? 8,4 miljoner svenska kronor. Ett kap om man är rädd för zombies, eller atombomber. Huset är 540 kvadrat meter stort och kan rymma det mesta.

Bakom den misstänktsamt rejäla dörren gömmer sig något utöver det vanliga.

Foto: ZILLOW

Rejäla kassaskåp att stänga in bilnycklarna i om natten.

Foto: ZILLOW

En säkerhetslucka sitter väl aldrig fel.

Foto: ZILLOW

Var har huset använts till innan? För ett ljuvligt hem ser det inte ut direkt ha använts som, även om man kan luras av fasaden. Det ställde sig folket i kommentarerna på Facebook-sidan “Zillow Gone Wild” med. Teorierna i flödet av kommentarer avlöste varandra. Men ledande teorin var att den användes av det amerikanska nätverksbolaget AT&T. Men även att en viss Walter White kan ha bott där …

En generator. Om elen från de två anslutna nätverken skulle slockna.

Foto: ZILLOW

Några kommenterade att detta kanske är vanligare än vad man tror.

"Hur mycket skulle det skrämma dig, om du visste att alla hus i ditt grannskap som du aldrig har gått in ser ut såhär inifrån?" frågade sig en användare.

En annan kommenterade att huset verkade sakna sovrum.

”Jag kanske inte har en miljon dollar. Men jag är tacksam över att åtminstone ha en säng att sova på på natten", skrev personen på Facebook.

”Är det här man lobotomerar folk?” frågade en annan.

LÄS OCKSÅ: 1/3 varor billigare online än i Ullared: ”Finns många lockpriser”

LÄS OCKSÅ: Änkan Helen, 44, har drabbats av DÖDLIG cancer – döttrarna blir föräldralösa

FOTO: Zillow

SENASTE NYTT!