75-åringen attackerades av pitbull – bet genom huvudet: ”Blodbad”

Jacqueline McGrew, 75, attackerades av blodtörstig hund.

Foto: COLLECT
75-åriga pensionären attackerades av pitbullen och lämnades blodig på gatan.
– Jag är en djurälskare. Men den här hunden måste avlivas, säger Jacqueline McGrew, till Daily Star.
0:31

Efter reklamen: Mannen betalade 155 000 kr för att bli en hund

(0:31)

Slå på ljud

Jacqueline McGrew, 75, skulle gå över gatan till sin granne när en lösgående ”pitbull-liknande” hund plötsligt attackerade henne. Hunden, som kallades för Kia, tillhörde grannen David Gordons son.

Attacken var extremt blodig. Den aggressiva hunden bet tag i 75-åringens huvud och skadade Jacqueline McGrew allvarligt. Hon lämnades med öppna sår längs skalpen samt en sönderslagen käke, skriver Daily Star.

Brittiska pensionären Jacqueline McGrew, 75.

”Jag trodde jag skulle dö”

– Jag trodde jag skulle dö. Att det här var slutet. Det var ett rent blodbad. Jag var täckt av blod över hela kroppen. Det var förfärligt, säger den 75-åriga Jacqueline McGrew som bor i Storbritannien.

– Jag kunde känna hur hunden bet tag om mitt huvud, hur tänderna gick in i min skalle. Sen fick den tag i min näsa. När jag försökte slå undan hunden bet den min arm istället, fortsätter pensionären berätta.

Melissa blev mormor innan sin egen mamma – stora förvirringen

Efter den blodiga attacken fördes 75-åringen med ilfart till akuten. Polis kom till grannskapet där attacken skett och tog hand om hunden Kia, samt en annan hund som tillhörde David Gordons son.

– Jag visste inte att hunden var lös. Annars hade jag aldrig gått ut. David kom ut och skrek för full halls. Han slängde sig på hunden och höll ner den mot marken, berättar 75-åringen.

”Skrek för full hals”, berättar 75-åringen.

”Måste avlivas”

– Jag är en djurälskare. Men den här hunden måste avlivas. Mina läkare har sagt att dessa skador kommer ta år att läka, säger Jacqueline McGrew som fortfarande befinner sig på sjukhuset Royal Blackburn hospital.

Grannen David Gordon, som bott bredvid Jacqueline McGrew i över 33 år, berättar för brittisk media att han är förkrossad efter incidenten.

– Allt hände så fort. Jag hörde att något hände och jag sprang dit så fort mina ben bar mig. Hon låg då marken med hunden över sig. Jag var tvungen att trycka in mina egna händer i hundens mun för att få den att släppa, berättar David och fortsätter:

– Allt är verkligen förfärligt. Vi avlivade hunden direkt efter.

75-åringen visar upp hur hunden såg ut som attackerade henne.

Mannen betalade 155 000 kr för att bli en hund

Se klippet här!

Foto: COLLECT

SENASTE NYTT!