Paula Smith från Bradford bortförd av aliens 52 gånger

Paula Smith från Bradford har sett aliens

En kvinna från Bradford hävdar att hon blivit bortförd av aliens hela 52 gånger.
Nu berättar hon om sina utomjordiska upplevelser.
– Allt jag kan göra är att fortsätta som normalt, annars skulle jag bli galen, säger Paula Smith enligt The Sun.

Många går ett helt liv och undrar om aliens verkligen existerar. Paula Smith, 50, från Bradford, är dock säker på sin sak: Aliens existerar. Under sin livstid har hon blivit bortförd av rymdvarelser över 50 gånger och allt började redan när hon var en liten flicka.

– Jag har upplevt 52 paranormala händelser. Det kommer ingen varning och jag känner aldrig av när det är på väg att inträffa. Det bara händer. Allt jag kan göra är att fortsätta som normalt, annars skulle jag bli galen, säger Paula Smith enligt The Sun.

Hon har själv delat med sig av bilder på blåmärken som ska vara från ett bortförande, och berättar att hon befunnit sig på ett rymdskepp där rymdvarelserna visat upp avancerad teknologi, långt före den vi känner till.

FÅ FLER FASCINERANDE OCH SPÄNNANDE NYHETER OM AKTUELLA HÄNDELSER: In och följ Hänt Nyheter på Facebook här!

Rymdfärjan spelade upp kaotiska scener

Paula Smith säger även att hon fått se bildspel som ska föreställa orörda landskap som sedan förändras till kaotiska domedagsscener.

– Den blå himlen färgades blodröd och jag insåg snabbt att det var en film som föreställde jorden som förstörs av människans girighet.

Första gången Paula Smith kom i kontakt med ett rymdskepp var 1982. Då befann hon sig i en tyst skog. Hon beskriver rymdskeppet som boomerangformat, med armar som liknade ett propellerplan.

– Varje arm hade ett ljus i slutet. Jag minns tre av lamporna, den ena var blå, den andra var grön, men jag minns inte ljuset på det tredje.

Hon minns däremot hur hon försökte fly från platsen, men att marken under henne kändes som kvicksand. Sen blev allt svart och sedan dess har de övernaturliga fenomenen blivit något av vardagsmat för Paula Smith.

– Sedan dess har upplevelserna fortsatt. Jag har tagits från mitt sovrumsfönster och min säng.

LÄS OCKSÅ: DYRA TJUVÅK Mångmiljonförlust för SL under pandemin

LÄS OCKSÅ: Han gav sina anställda skyhög minimilön – då slog företaget alla rekord

LÄS OCKSÅ: Pfizer utvecklar världens första piller mot covid-19 – TESTAS nu på människor

FOTO: THE SUN/DAILY STAR/THE MIRROR/JOSEPH EID

SENASTE NYTT!