Paul övergavs på en toalett – vackra återföreningen 50 år senare

Paul Graner, 64.

Foto: ITV
Som nyfödd övergavs Paul Garner på en toalett.
Hans mamma hade lämnat honom.
Men 50 år senare gjorde mannen en otrolig upptäckt.
– De har fått mig att känna mig som att jag hör hemma, säger han, enligt Daily Mail.
0:28

Efter reklamen: 3-årige Albies kärleksförklaring till sin syster

(0:28)

Slå på ljud

Paul Garner, 64, övergavs av sin mamma redan som nyfödd. Han skulle senare adopteras efter att han lämnats av sin biologiska mamma. Men en dag skulle han göra en otroligt upptäckt. Men vi måste spola tillbaka tiden.

64-åringen fick ingen lätt start i livet. Han hittades på en toalett i Wales. Det lilla barnet var insvept i en papperspåse. Snabbt efter att han upptäcktes blev Paul Garner adopterad. Han adopterades in i en kärleksfull familj.

Paul Graner, 64.

Foto: ITV

Hittades insvept i en papperspåse

Under uppväxten hade inte Paul Garner en aning om hur han tragiskt upptäckts på en toalett. Först senare i livet började Paul Garner att undersöka vem hans biologiska föräldrar skulle kunna vara.

Paul Garner hade fyllt 50 år och kände att det var dags att ta reda på sina rötter. Han ansökte och kom med i tv-programmet Long lost family: Born without trace.

Men Paul Garner hade aldrig kunnat ana vad tv-programmet skulle hitta.

Det skulle nämligen visa sig att Paul Garner var långt från att vara ensam – och övergiven på en toalett. Tv-programmet hittade nämligen fyra biologiska syskon till Paul Garner. Den ensamma pojken, som i dag var 50 år gammal, hade två äldre syskon och två yngre. Hans biologiska föräldrar hade tyvärr gått bort.

Återförenades med sin familj.

Foto: ITV

Tog med sig svaret i graven

Svaret att veta varför han lämnades bort tog de med i graven.

– Det känns konstigt att ha lämnats när jag hade en äldre bror och syster, och två yngre systrar, säger Paul i programmet.

Första mötet mellan syskonen var lite nervöst, men också nyfiket. Paul Garner skämdes en aning över att han inte kunnat ta reda på varför han lämnades bort. Hans tio år äldre bror berättade för Paul Graner att han inte hade en aning om att deras mamma varit gravid och lämnat bort en bebis.

Pattys intima avslöjande med 26 år yngre pojkvännen - barnens ilska

– Jag tror inte att det finns en dag som vår mamma inte tänkte på dig, säger brodern som erkänner att han känner sig skyldig över att ha fått vara kvar i familjen.

I dag har Paul Garner en god relation med sina förlorade syskon. Trots att han under större delen av livet aldrig vetat om deras existens.

– De har fått mig att känna mig som att jag hör hemma. Jag har aldrig haft kontakt med dem innan, men nu har jag dem.

Bar allt sitt skräp på sig under 30 dagar

Se klippet här!

Foto: DAILY MAIL

SENASTE NYTT!