Pattys, 55, intima avslöjanden med 26 år yngre pojkvännen: ”Döläcker”

Patty Aquilina och Brian

I flera år höll Patty, 55, och Brian, 30, relationen hemlig.
Ett misstag avslöjade allt – och Pattys dotter hamnade i chock.
– Hon började gråta, säger hon.
0:30

Efter reklamen: Elli och Majken ÄLSKAR FREDAGAR!

(0:30)

Slå på ljud

För några år sedan bestämde sig Patty Aquilina, 55, för att påbörja en viktresa. Hon trodde att viktminskningen skulle rädda äktenskapet med dåvarande maken, men 2018 beslöt sig paret för att skiljas.

Mitt i sorgeprocessen gick hon vidare och skapade ett konto på dejtingsajten Plenty of Fish. Yngre män började genast höra av sig till henne, vilket förvånade 55-åriga Patty.

– Jag tog för givet att de måste ha sett fel ålder och jag började berätta hur gammal jag var. Samtliga svarade att det inte var något misstag. Jag var helt golvad och hade inte någon aning om att män i tjugoårsåldern var attraherade av någon i min ålder. Det blev en rejäl skjuts för mitt självförtroende, säger Patty Aquilina till The Sun.

Patty Aquilina

Patty Aquilina trodde att viktminskningen skulle rädda äktenskapet med maken.

Facebook

Blev kär i 26 år yngre man: ”Kändes lite styggt”

Flera meddelanden var högst olämpliga och till slut tröttnade Patty Aquilina. Då stod han plötsligt där, Brian Csogi, 30. Olikt de andra skrev han på ett moget och respektfullt sätt. Patty föll som en fura.

Brian brydde sig inte att Patty hade kunnat vara hans mamma. De bestämde träff veckan efter på en bar. När hon såg Brian komma lunkandes med sitt långa svall påminde han henne om en rockmusiker.

– Han var döläcker och jag kände att det klickade direkt. Efter att vi snackat så insåg jag att han var nästan lika gammal som min son, men vi bara skrattade bort allt. Vi började hångla och den stora ålderskillnaden gjorde att det kändes lite styggt, fast på ett bra sätt!

Patty Aquilina och Brian

Patty och Brian klickade direkt. Samtidigt tvingades de hålla relationen hemlig i flera år och tillbringade många nätter på hotell.

Facebook

Patty avslöjar intima detaljer: ”Sexleksaker”

Förhållandet fick bli en hemlighet. Både Patty och Brian var livrädda att deras familjer skulle få reda på att de inlett en kärleksrelation.

– Jag kunde inte bjuda hem honom eftersom jag bodde med mina två barn, som båda var i tjugoårsåldern. Så vi bokade en natt på hotell och låg med varandra. Det var så himla passionerat.

– Efter flera år av tråkiga missionären öppnade Brian dörren till en helt ny värld. Han tog fram sexleksaker och de senaste ställningarna. Och till skillnad från äldre män så brydde han sig om mina behov. Han fick mig att känna mig ung igen.

Patty och Brian

Brian öppnade upp en helt ny värld för Patty.

Facebook

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Grova misstaget fick Patty att erkänna allt: ”Hon började gråta”

När Patty och Brian träffades var hon 52 och han 26. Fyra år senare gick det längre inte hålla relationen hemlig. Under halloween skulle Patty skicka en bild på sin och Brians kostym till några vänner, men i stället råkade hon skicka bilden till sin dotter.

– Helt panikslagen ringde jag henne och erkände allting. Hon började gråta. Hon kunde inte fatta att jag ljugit för henne under så lång tid. Jag lovade att avsluta förhållandet, för jag ville inte göra henne besviken, men då sa hon att hon var glad för min skull. Jag har aldrig varit så lättad.

Patty

Patty råkade skicka en bild på sig och Brian till dottern. Sen var det kört.

Facebook
Iris, 82, och 48 år yngre maken Mohamed rasar – tvingas nu svara

Brians ord om relationen: ”Alltid varit attraherad”

Förra året berättade Brian för sina föräldrar om förhållandet. De var aningen chockade att han förälskat sig i en 55-årig kvinna. I dag är hans mamma bättre tjenis med Patty än vad hon varit med hans tidigare flickvänner.

– Jag har alltid varit attraherad av äldre kvinnor. Jag värdesätter visdom och intelligens framför ålder, säger Brian.

– Att vara med någon som är 26 år äldre har varit så uppfriskande. Patty lär mig nya saker varje dag och vi båda lär oss av varandras generationer.

Foto: Facebook

SENASTE NYTT!