utseendeförändringar

Patrick, 28, vill se ut som en Barbie-docka: ”Det perfekta ansiktet”

Patrick, 28, vill se ut som en Barbie-docka: ”Det perfekta ansiktet”.

FOTO: Cover Images/TT
Han har lagt närmare 640 000 kronor på att förändra sitt ansikte.
Patrick, 28, drömmer om att se ut som Barbie.
– Jag vill se ut som en docka, eller åtminstone vara lika plastig som en docka, säger han till Daily Star.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Svenska Natasha vill ha världens största rumpa
0:30

Efter reklamen: Svenska Natasha vill ha världens största rumpa

(0:30)

Slå på ljud

Den tyske mannen Patrick Mast, 28, har en något annorlunda dröm i livet. Han vill nämligen transformeras till en livs levande docka. Hittills har han spenderat 640 000 kronor och hans senaste operation kommer kräva tolv månaders återhämtning.

Den fem timmar långa operationen innehöll fem separata ingrepp, vilka alla har bidragit till en enorm utseendeförändring. Patrick gjorde ett ansiktslyft, ett Cat Eye-lyft, ögonlocksplastik både på de övre och nedre ögonlocken samt ytterligare ett läpplyft.

Tar upp Michael Jackson som ett gott exempel

Bilder tagna efter operationen visar upp en blodig och ”Frankenstein-lik” Patrick. Han fick lokalbedövning i hela ansiktet och det rapporteras kunna ta ett helt år innan han är helt återställd från operationen. Enligt Daily Star tycker 28-åringen att det var 100 procent värt det.

Patrick Mast med ett glas vin i näven.

Patrick Mast med ett glas vin i näven.

FOTO: Cover Images/TT
Patrick är nöjd med sitt utseende just nu, men han planerar flera ingrepp i framtiden.

Patrick är nöjd med sitt utseende just nu, men han planerar flera ingrepp i framtiden.

FOTO: Cover Images/TT

– Jag vill se ut som en docka, eller åtminstone vara lika plastig som en docka. Jag gillar också när folk verkligen ser att någon gjort många plastikoperationer, till exempel Michael Jackson, säger han och fortsätter:

– Eftersom dockor har de perfekta ansikten enligt mig finns det ingenting jag skulle vilja förändra med deras utseende. Jag kan gå till en läkare och visa upp en bild på en docka och säga att jag vill se ut som den.

Tysken berättar vidare att han redan i tidig ålder hade en fascination för Hollywood-stjärnor och därmed blev besatt av plastikkirurgi. Som 14-åring började han sminka sig och färga sitt hår och direkt när han fyllde 18 bokade han sina första operationer.

Resultatet efter den fem timmar långa operationen.

Resultatet efter den fem timmar långa operationen.

FOTO: Cover Images/TT

”Min målbild har inte förändrats”

Han inledde med att injicera botox i pannan och sedan gjorde han ett ansiktslyft. Men det har inte alltid varit lätt att hitta läkare i hemlandet som går med på hans önskningar då de tycker att hans utseende är för ”onaturligt”.

– De flesta kirurger i Tyskland vägrar att göra några ingrepp för att deras tankar om estetik skiljer sig från mina, de vill att de ska se så naturligt ut som möjligt – raka motsatsen till vad jag vill ha, säger han.

Hans ansikte efteråt. Blodigt och helt svullet.

Hans ansikte efteråt. Blodigt och helt svullet.

FOTO: Cover Images/TT

– Jag är ganska nöjd med hur jag ser ut nu. Min målbild har inte förändrats. Man ska aldrig säga aldrig, men jag tror att jag kommer tycka samma sak i resten av mitt liv, fortsätter han.

Trots att han är nöjd för tillfället har Patrick redan planer på flera ingrepp. Han vill bland annat göra ett till näsjobb och så vill han få till ett alternativt BBL (Brazilian butt lift).

FOTO: Cover Images/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN