Parets oväntade lycka – fick sitt andra barn bara tre dagar efter

Meredith "Bo" McCord och dottern Mary Clark McCord

Meredith och Clay hade gett upp tanken om barn.
Men inom loppet av tre dyng var de föräldrar till två.
– Det var så känslosamt, säger Clay.
0:31

Efter reklamen: Här är de vanligaste barnnamnen 2022

(0:31)

Slå på ljud

Ibland blir det inte som man har tänkt sig. Ibland är det även helt fantastiskt att verkligheten överträffar tankarna och bjuder på överraskningar som man inte trodde var möjliga.

Den typen av överraskning fick Meredith "Bo" McCord och maken Clay. De hade försökt bli med barn i evigheter. Dessvärre hade Meredith drabbats av flera missfall och försöken att bli gravida via IVF hade inte fungerat.

Då hörde hon av sig till nära vännen Katie Morse för att se om ville vara surrogatmamma. Eftersom hon på avstånd följt Merediths och Clays kamp var det inget svårt val.

”Jag kunde inte säga nej”

Katie hade dessutom varit surrogatmamma en gång tidigare och visste vad som krävdes. När Meredith och Bo hörde av sig var det med ett rungande ”ja” som hon accepterade förfrågan.

– Guds välsigne min make och mig för att vi fick våra egna barn. Jag kunde inte säga nej till en kvinna som ville bli mamma lika mycket som jag, säger Katie till People.

Meredith "Bo" McCord, Clay, Katie och Thomas

Surrogatmamman Katie har precis fött Merediths och Clays son James.

WOMEN'S MEDICAL CENTER

Makalösa vändningen – blev gravid

Sen hände något oväntat. Meredith blev gravid samtidigt som surrogatprocessen påbörjats. Medan Katie väntade hennes barn väntade hon också sitt eget. Otroligt nog hade samma sak hänt när Katie var surrogatmamma första gången.

– Det var samma sak då, att mamma också blev gravid. Det är förmodligen något med all stress som släpps, tror jag, säger hon.

Meredith "Bo" McCord och dottern Mary

Meredith "Bo" McCord med dottern Mary.

WOMEN'S MEDICAL CENTER

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

”De grät och var i chock!”

Katie var övertygad om att hon skulle föda först. Och hon fick rätt. Sonen James föddes på sjukhuset Brookwood Women's Center i Birmingham, Alabama.

– Alla i rummet grät. Det som jag gillar mest är att få se föräldrarnas reaktioner när de får se sitt barn för första gången, men den här gången var jag inne i min egna lilla värld och missade det. Men alla sa att de grät och var i chock!

Tre dagar senare födde Meredith dottern Mary Clark McCord. Föräldrarna kunde inte vara glada att få välkomna två nya liv till världen. Det hade de väntat på i flera år.

– Att få se mitt barn för första gången var så känslosamt. Att få göra om det tre dagar senare och välkomna en liten dotter, jag kan inte beskriva glädjen, säger Clay.

Mary

Dottern Mary kom ut tre dagar efter sin bror James.

WOMEN'S MEDICAL CENTER

Foto: WOMEN'S MEDICAL CENTER

SENASTE NYTT!