Paret tvingades ifrån varandra – 50 år senare hittar familjen varandra igen

Deras dotter försvann ur parets grepp – 50 år senare återförenades de.

Foto: FACEBOOK, YOUTUBE
Paret Dennis Vinar och Karen Lehmann återförenas efter 50 år – och hittar dottern som de tvingades ge upp för adoption.
– Jag höll på att få hjärtklappning när de kom genom dörren, berättar den försvunna dottern.
0:38

Efter reklamen: Har inte sett sin son på flera år – återförenas på hennes 100-årsdag

(0:38)

När Dennis Vinar och Karen Lehmann träffades, så gick de bara i gymnasiet. De var blott 15 år gamla. Han var en populär idrottselev. Hon en tystlåten elev som spelade i skolans orkester.

Dennis följe Karen hem varje dag efter skolan – och han bar hennes klarinett. Paret blev snabbt ett kära.

– Jag följde henne hem varje dag efter skolan. Jag missade en massa träningar med skolans fotbollslag. Men jag ville bara vara med Karen, återberättar Dennis när han intervjuas i The Steve Harvey Show.

Accepterade inte relationen – eller barnet

Snart skulle Dennis, fortfarande tonåring, fråga om Karens hand. Tonåringarna började göra planer om att leva tillsammans för resten av deras liv. Snart blev Karen även gravid – och Dennis var pappan.

26-åriga hustruns stora avslöjande för sin man 6 år efter bröllopet

Men det fanns ett problem. Karens föräldrar accepterade inte det unga parets relation. Föräldrarna sa att det var bättre om hon gav bort barnet – och avslutade relationen med Dennis. Och de fick sin vilja igenom.

Karen skickades till ett hem för unga kvinnor utan män. Där födde hon en frisk flicka – som hon gav upp för adoption. Karen var en toppstudent under gymnasiet. Efter förlossningen och tiden på kvinnohemmet kunde hon välja att studera vidare på en högskola hon alltid drömt om.

För Dennis del, så fick han order om att aldrig mer kontakta Karen – eller deras gemensamma barn. Men han såg till att han fick hålla sitt barn i sin famn åtminstone för en sista gång, innan barnen adopterades bort.

Foto: FACEBOOK

Sista gången de träffade sin dotter – på 50 år

Det var sista gången både Karen och Dennis skulle se sin dotter på mycket länge. Paret gick vidare i livet åt varsitt håll. Dennis tog värvning i armén och Karen tog sin examen vid sin högskola. Senare i livet hittade både Dennis och Karen en ny livskamrat – och båda gifte sig med någon annan.

Men ingen av dem hade glömt bort sin ungdomsromans.

Pojken växte upp i fattigdom efter misstaget – plötsliga upptäckten

Det skulle dröja 50 år innan Dennis och Karen skulle få träffas igen. Då hade Dennis skilt sig från sin fru – och Karen var änka. En dag bjöd en vän in Dennis till sociala medie-plattformen Linkedin. Han accepterade inbjudan.

Av en händelse sökte Dennis på ”Karen Lehmann” – och där var hon. Tredje namnet från toppen så fanns hans gamla ungdomskärlek.

– Där är ju hon! utbrast Dennis högljutt, återberättar han i tv-programmet.

Familjen återförenades – efter att ha varit ifrån varandra i 55 år.

Foto: YOUTUBE

Kärleken började flamma igen – och snart var de gifta

Paret fick snabbt upp kontakten igen. Dennis åkte bara ett par dagar efteråt till Seattle, där Karen numera bodde. Kärleken uppstod snabbt – på nytt. Snart var paret gifta igen. Men en pusselbit saknades fortfarande. Parets försvunna dotter.

3-barnsfamiljen bytte helt liv efter hemska tragedin – sålde allt

Men efter att paret skrivit ett brev till adoptionsbyrån, så lyckades de få kontakt med den försvunna dottern, Jean Voxland.

– Tänk dig att vara 55 år gammal och höra att dina föräldrar är tillsammans och letar efter dig. När vi träffades, så höll jag på att få hjärtklappning när de kom genom dörren, berättar dottern Jean Voxland.

LÄS OCKSÅ: Bebisen frös ihjäl i kylan – nu är en 47-årig man gripen

LÄS OCKSÅ: Mammans historiska tvillingfödsel – har aldrig tidigare hänt

Foto: FACEBOOK, YOUTUBE

SENASTE NYTT!