extraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextra

Paret misstänks – efter att 18-åriga kvinna hittats död efter dejten

10 jul, 2023 
https://image.hant.se/BylineSimon_.png?imageId=9275156&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318Simon Lundh
Kiesrtyn Willamson
18–årige Kierstyn Williamson anmäldes försvunnen efter en dejt.
Senare hittades Kierstyn avliden.
Nu har två personer gripits misstänka för inblandningen i hennes död.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Misstänkt mördare lyckas rymma under rättegången
Misstänkt mördare lyckas rymma under rättegången

18-årige Kierstyn Williamson hade bestämt dejt med en man. Efter mötet såg ingen henne i livet igen.

Den 18-årige Kierstyn Williamson hade enligt ABC News pratat med en man online innan de båda bestämde sig för att gå på en dejt. Något som utvecklades till en mardröm för henne.

Familjen anmälde Kierstyn försvunnen

Två dagar efter dejten anmäldes Kierstyn försvunnen. Detta efter att hennes familj inte fick någon kontakt med henne. Efter anmälningen jobbade polisen för att hitta den försvunna flickan. Något som man tillslut gjorde. Dock var Kiesrtyn inte längre vid liv när man fann henne.

Polisen har bekräftat att de hittats Kierstyns kropp och nu har de gripit två personer som nu sitter häktade och är misstänkta för att ligga bakom hennes död.

Det här hände med Kierstyn Williamson enligt polisen

Enligt ABC News hade en av de misstänkta Joshua Newton tagit sig till restaurangen där Kierstyn jobbade i Laurens, Sourth Carolina, och mötte upp henne inför dejten. För att sedan köra tillbaka med henne i fordonet till hans hem i Monroe. Som ligger ungefär två timmar ifrån restaurangen.

Annons

Kiesrtyns kropp hittades senare av polisen vid en vägkant. En väg som ligger några mil från Joshuas hus i Monroe.

Josuha och hans flickvän Victoria Smith arresterades båda två. Polisen misstänker att Joshua dödade Kierstyn i sitt hem, medan hans flickvän Victoria hjälpte honom att gömma kroppen.

Efter en lång undersökning står Joshua åtalad för bland annat mord, medan Victoria åtalas för bland annat ha förhindrat polisens arbete. Båda sitter fortsatt häktade då undersökningen om mordet på Kierstyn Williamsson fortsatt utreds.

Polisen Eddie Cathy har skickat sina kondoleanser till familjen i ett uttalande han gjort. Något som People rapporterar om.

”Mina tankar och böner går till offrets familj i det här fallet när de börjar sörja denna ofattbara förlust. Under de senaste dagarna har männen och kvinnorna vid Union County Sheriff's Office ägnat sig helt åt det här fallet och säkerställt att de personer som är ansvariga för denna tragiska förlust ställdes inför rätta”, sa han.

FOTO: Union County Sheriffs´s office, Monroe/Facebook

Annons