Paret fick sitt efterlängtade barn – 6 månader senare förändrades allt

Matthew och Abi med dotter.

FOTO: SWNS/TT
Pappan står åtalad på mordet på sin egen fru.
Nu får familjen ta hand om den nyfödda dottern som lämnats ensam.
Kvinnan kör full – krockar in i lastbil
0:24

Efter reklamen: Kvinnan kör full – krockar in i lastbil

(0:24)

Slå på ljud

Det var den 9:e juli i år som 29-åriga Abi Fisher, grundskolelärare från Castleford i England, rapporterades försvunnen. Bara sex månader tidigare hade hon och maken Matthew Fisher, 29, fått sin efterlängtade dotter via IVF.

Enligt Abis familj var det helt otänkbart att Abi skulle försvinna på eget bevåg, vilket fick dem att kontakta polisen. Redan dagen därpå gjordes den tragiska upptäckten – den nyblivna mamman hittades död och nedgrävd två mil från hennes hem.

Medger brott

Bara dagar efter att polisen hittat Abis nedgrävda kropp grep de pappan till hennes barn för mordet. En utredning som öppnades efter hennes död fastslog dödsorsaken som kvävning. Under rättegången medgav maken att han dödat sin fru och den 10e november kommer han att få sin dom. Åklagaren yrkar på livstids fängelse.

Matthew och Abi på bröllopsdagen.

Matthew Fisher står åtalad för mordet på sin fru Abi.

FOTO: Shutterstock

Deras dotter fick endast sex månader i livet tillsammans med sin mamma och pappa, men efter mammans död har familjen lovat att ta hand om hennes bebis.

– Vi saknar dig innerligt. Vi lovar att göra dig stolt varje dag och kommer att fortsätta uppfostra din underbara lilla flicka på samma sätt som du skulle gjort. Himlen må ha fått en ängel, men vi har förlorat dig och för oss känns det som det mest orättvisa som kunnat ske, skriver hennes familj i ett uttalande.

FOTO: SWNS/TT

SENASTE NYTT!